pühapäev, 7. aprill 2013

Fašism või mitte fašism?

Paljud nö venemeelsed organisatsioonid püüavad näidata venekeelse elanikkonna olukorda Eestis sarnaselt juutide olukorraga Saksamaal ning nimetavad Eesti praegust riigikorda fašistlikuks. Suur erinevus Saksamaaga on siiski asjaolu, et Eestis venelasi sihiteadlikult ei hävitata, nii nagu seda tehti juutidega Saksamaal (skeptikud muidugi väidavad selle peale, et ega Saksamaalgi juute hävitatud, nad surid ise ära. Sellisel juhul võib sama öelda venelaste kohta Eestis- nad surevad järk-järgult ise ära nii nagu ka riigipoolse toeta jäänud HIV-positiivsed.)

Pigem on venelaste olukord sarnane mustade olukorraga Ameerikas pärast orjuse kaotamist. Neil on õigus elada, aga neil on piiratud muud õigused.

Kui praegune olukord Eestis on fašistlik, siis tuleks fašistlikuks pidada ka NLiidu aega, mil eestlastel olid piiratud õigused.

Iseasi on muidugi see, kas Eestisse elama jäetud venekeelse elanikkonna peal tasub rakendada samasugust poliitikat nagu venekeelne elanikkond rakendas NLiidu ajal eestlaste peal. Õigem oleks olnud need venelased-okupandid välja saata, aga kui nad juba Eestisse jäeti, siis peaks neile elu aeg Eestis elanud inimestele tagatama vähemalt Eesti kodakondsus.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Venemeelsed, venekeelsed ... Meil on sellised lahedad valitsusagendid kes Venemaaga hirmutamise varjus naudivad mugavat elu maksumaksja raha eest.Ostame relvi,moona, mängime sõda ,loome sõjaväge ,laseme märki jne., seda kõike suurest hirmust venemaa ees kes kohe kohe kallale tungib.Tungib ta jee!Oli 40-ndatel tulihingelisi kommunismi austajaid ja riik anti kandikul üle Venemaale ja leidub neid ka tänapäeval võimukoridorides.Ja milleks peakski pauku tegema kui piisab vaid Narvast elektrirubilnik välja tõmmata ning ongi riik vallutatud.Propakandamasin muidugi harib sel teemal noori usinasti kes samuti aru ei saa ,et see läheb neile kalliks maksma.Sõbra noor poeg kes päevast päeva arvutis sõjamänge mängib ,oli valmis õhinal minema venelasi tapma.Peale selgitust ,et neid on nii palju ,et enne lähed halliks kui peaksid jõudma neid tappa ,ei suutnud noormees millestki aru saada aga venekeelt tema ei õpi ja kõik!Tubli!Keelte tundmine teeks eelkõige iseendale au ,ükskõik mis olukorras.Muidugi ,ei räägita Eesti sõjaväes ,et vastasel on ka relv ja mõnes missiooniriigis on see esialgu temast isegi pikem kuni ise järgi kasvab.Puumärklaudu osakme vaid lasta aga kui ise peaks pihta saama siis on aiai ma enam ei taha seda mängu mängida! Seda esiteks.Teiseks ,ei väsi kordamast ,et Eestis ei ole venerahvust.Enamuse moodustavad riikide kodanikud kelle teiseks keeleks sai samuti vene keel.Ja kui keegi vibutab Venemaa poole rusikat kui siinse käest molli sai siis see näitab vaid harimatust!Samuti ei tasu süüdistada venelasi küüditamises kuna nad ise kandsid veel suuremaid kaotusi kui pisike Eesti.Tegemist oli verise diktatuuriga kelle eelkäiateks olid tsaari kukutanud juudid!Mis te arvate ,et Soome oleks jäänud Stalini poolt vallutamata?Vaevalt küll aga soomlane ei läinud kandikul riiki pakkuma vaid sõlmis tehingu ja nad ostsid tööga välja oma vabaduse!Suurriik teeb alati seda mida tahab ,seda nii siin kui sealpool lompi!Ja targem on naabriga läbi saada mitte ronida teise kintsu kraapima.Eesti on nii pisike ja tähtsusetu riigike ,et piisab vaid sõrmenipsust ja ongi riik üle antud teisele.Kahtlete?Eks meenutage araabiariikide sõbralike suhteid USA-ga!Mis neist nüüd on saanud?Algul kallistame ja musutame ja hiljem ootavad kunas riigipea mättasse lüüakse ,silmad säramas kui röövitud kullakoormad ukselt paistma hakkavad!Nii ,et kallid erakonnad ,varastage niipalju veel jaksate aga kulutage see ära ,sest vastasel juhul tuleb veel suurem varas ja teeb teid tühjaks!

Anonüümne ütles ...

Sattusin seda jama (Inno jama ja selle Propakandisti kommentaari Inno jamale, kes 'propaganda' "kõva kõhhiga" raiub) lugema vaid sellepärast, et loen regulaarselt hr Laiapea Infopartisani. Mis krdi pärast Infopartisan sellele jamale lingi andis, aru ma ei saa. Justkui taolist tatist kräppi veel veebis vähe oleks, kus nii siinseid nõukogude asustuskoloniste, pedesid, "naisi" ja mistahes muid poliitkorrektse püüdlikkusega konstrueeritud "kannatavaid vähemusi" võltsmoralistlikult häält väristades juutide ja neegritega võrreldakse - justkui oleksid juudid ja neegrid mingi kuramuse universaalne kraadiklaas "inimkonna pattude" mõõtmiseks ja kõigile mittejuutidele ja mitteneegritele süüdistuskokkuvõtte esitamiseks!

Krdi päralt, miks innod ja propakandad kardavad siinseid "venekeelseid" kirjeldamast just selle kogukonnana, mis nad ajaloolises reaalsuses on? Miks tatised võltsmoralistid reaalsuse varjamiseks holokaustipropagandast paralleele kisuvad? Et "maailma avalikkusele" oma kõrget poliitkorrektset moraali demonstreerida?

Mis Propakandasse puutub, siis miks Propakanda usub, et kui juudibolševikud Venemaa läbi ajaloos enneolematu verepulma ekspansionistlikuks kommunistlikuks riigiks/impeeriumiks pöörasid, et siis see annab siinsetele venekeelsetele (kes sellesama juudibolševistliku režiimi poolt, mis nende endi suguvendi üüratu-mastaapselt mullatoidule saatis ja orjastas, CCCPist okupeeritud Eestit ÜMBERRAHVUSTAMA saabus) õiguse Eestis ja eesti rahva arvel jalad lauale lüüa ja eestlaste arvel vinguvalt haliseda, et neid siin kõige kõrgemal tasemel eestlaste saatust määrama ei kutsuta?

Pealegi pole siinsetel sovjeedivenelastel ja nende järeltuljatel mingit moraalset õigust (sovjeedi)juutide peale näpuga näidata - ja seda justnimelt sellepärast, et siinsed sovjeedivenelased ISE käitvad täpselt sama malli järgi kui sovjeedijuudid - omaenda ajalooliste kuritegude "ohvreid" simuleerides ja selle simuleeritud "ohvristaatuse" põhjal endile teiste rahvaste maal, maa pärisperemeeste arvel privileege välja pressides.

Inno ütles ...

Kullake, miks nad siis Eestisse jäeti, need juudibolševikud ja sovjeedivenelased? Selleks, et me saaks neid lihtlabaselt kottida? Kuidagi hale jutt.

Anonüümne ütles ...

Einoh, tõepoolest oleks lõbus teada saada, mida kullake Irja Inno 8. aprilli 2013 11:56 -le vastab.