reede, 7. november 2014

Eesti riigi põhivaenlane- Silver Meikar

Viimaste arengute valguses võib täie tõsidusega öelda, et Eesti riigi põhivaenlane pole mitte Putin, rahvusvaheline imperialism, Eerik-Niiles Kross ega isegi mitte Edgar Savisaar, vaid hoopis Silver Meikar. Sest just Meikar oli see, kelle tõttu ei saanud tuua Jürgen Ligi asemele valitsusse kogenud ja häid tegijaid, vaid tuli võtta inimene varumeeste pingilt. Ning see protsess näib üha enam süvenevat uute, Eesti riigi arengut puudutavate väga oluliste otsuste juures. Meikari tõttu on takerdunud terve riigi areng. Ühiskonna jaoks olulisi otsuseid ei saa teha, selle asemel murravad kõige tähtsamad otsustajad pead, kuidas Meikar jumala eest Riigikokku ei pääseks.

Ja mida see Meikar siis nii väga ära tegi?! Ta oli varem praeguse peaministri Taavi Rõivase suur sõber, samasugune broiler, Rõivas ja Meikar olid varem igal pool nagu sukk ja saabas koos, samamoodi aitasid erakonnal puhtaks pesta kilekotist võetud, Autorollost varastatud raha. Kuni Meikar võttis südame rindu ja avalikustas ühe pikantse seiga paljudest Reformierakonna räpastest saladustest. Avatud ühiskonnas oleks sellist julget käitumist võetud vastu kui mitte rõõmuhõisete, siis vähemalt vaikiva tunnustusega, aga Eestis, postsovetlikus džunglis tähendas see sisuliselt Meikarile sõja, tema soovitamuks isikuks kuulutamist. Ei erine siin Eesti sugugi Ukrainast ja Venemaast, Valgevenest rääkimata, ei erine, räägitagu mida tahes. Kus korruptsiooni kinnimätsimiseks ollakse nõus riigi areng jalge alla tallama. Lihtsalt asi pole nii hull kui Ukrainas, või õigem oleks öelda, et asju suudetakse paremini varjata ja välismeedial pole Eestis sellist huvi.

Ja ega inimesed pole lollid, rahvas pole kunagi loll. Nii nagu Ukrainast, põgenetakse kabuhirmus ka Eestist, teadagi, mille eest.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Maffia seadus - asjad klaaritakse perekonnasiseselt.Meikaril on seni õnneks läinud,sõjapiirkonnas juhtub kõike.

Anonüümne ütles ...

rahapakid kilekottides tulid ju hoopis tänulikelt võõrpankadelt!

Inno ütles ...

Pank nüüd küll kilekotis kilekotis raha välja ei anna, olgu ta võõras või kohalik. Raha tuli ikka seina seest, kes selle välja võttis, kas vana Väino ise või tema kaardiga keegi teine, eks see selgub võibolla kunagi tulevikus. Aga võibolla salastatakse sajaks aastaks, nagu EKP Tartu rajoonikomitee koosolekute protokollid, kus Ansip oli peategelane. Aga, olgu, missiin ikka vinguda, nagu vanameister juba korra ütles: kõik on avalik!!!

Anonüümne ütles ...

Krooni ajal olen küll võtnud pangast välja sularaha suuremates summades.Kas neil ei olnud siis kilekotti või mitte aga minule anti paberkotis. :)Meikar oleks pidanud minema avalikult valedetektori alla ,mida ta millegipärast ei teinud.Kui ta oleks selle puhtalt läbinud ,ei oleks Kallase pundil sinna enam asja olnud.Aga kannatust ,riigis on veel suuremaid vargaid ja ega invaliidistunud Laargi niisama panganõukogu esimeheks valitud.

Anonüümne ütles ...

aga mida sellest arvata?
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/rahutu-eerik-niiles-kross-rabeles-kolmeraudses-nii-et-kaamerameestel-oli-raske-teda-pilti-puuda?id=70104741 kas skisole omased täiskuu mõjud?