neljapäev, 28. jaanuar 2016

IRL ajas selja sirgu ja tema toetus hakkab tõusma

Noor poliitik Mihkel Raud SDEst pingutab küll praegu kõvasti, aga tema  IRLi ja Tsahkna hurjutamine ei anna veel põhjust teda low energy person'ist kõrgemale tasemel upgrade'ida. Selleks peaks ta saama maha märksa mõjukama steitmendiga, kui et IRL on vabalanguses lennuk.

Tegelikult on lugu vastupidine. IRL ajas lõpuks ometi selja sirgu ja kui ta nüüd seda uuesti küüru ei tõmba, siis hakkab erakonna reiting hoopis tõusma. Languses oli ta siiamaani sellepärast, et IRLi valija on konservatiivne ja talle ei müü mingi nipiga homokooselude seadustamist maha, nimetatagu seda siis ükskõik millise nimega.

Nii et ainuõige käik IRLi poolt. Tsahkna teeb ilmselt lihtsalt tsirkust ja on ka tegelikult kooseluseaduse vastu. Aga ju on siis kellelegi midagi lubanud, nagu arvas Inno.

Olgu IRLi tehtud viga ka teistele erakondadele õpetuseks - sa ei saa oma valijatega neile põhimõtteliselt olulistes küsimustes eri meelt olla.

Reformierakond ja sotsid on muidugi kooseluseaduse poolt, peavadki olema. Sest nad on liberaalsed erakonnad. See, et IRL neil sabas sörkis oli error ehk viga. Nüüd IRL parandas vea ja kõik on korras.

PS. Tsahkna on endiselt low energy. Kui lõpuks oma valijate eest hakkab võitlema, siis saab upgrade'i.

Kommentaare ei ole: