pühapäev, 10. jaanuar 2016

Kust tuleb surve sallivuse suurendamiseks- õige, välismaalt!!!

Väljavõte estonianworld.com veebist.

Viimasel ajal, eriti just viimase kuu aja jooksul on märgata Eestis massiivset survet sallivuse suurendamiseks välismaalaste suhtes, vastav ajupesu rahva hulgas ületab isegi propagandat enne Euroopa Liiduga liitumist- kuni selleni välja, et päevalehed sulgevad arvamuste portaale ja kirjutatakse ringi hümniga samaväärsete laulude sõnu. Tekib küsimus, kust selline surve tuleb ja miks.

Ja nüüd on selge: surve tuleb välismaalt. Detsembri algul kirjutasid välismaised organisatsioonid Eesti valitsusele kirja, milles lausa nõuavad kiireid samme olukorra parandamiseks:


Ma ei mäleta, et Eesti meedia oleks seda ultimatiivses vormis kirjutatud karmi kirja analüüsinud. Selle asemel asuti kohe nõudmisi täitma. Kirjas aga nõutakse muu hulgas koheselt seisukohavõtte valitsuse ja parlamendi liikmetelt sallivuse suurendamiseks ning massiivset meediakampaaniat. Ja ennäe, kõik see on ka toimunud, ja seda rahva valdava enamuse tahte vastaselt. Pole siis raske arvata, kelle huve meie väikse riigi valitsus teenib ja miks eestlaste rahvaarv on pidevas ja kiires languses. Valitsus ei esinda rahvast ega järgi Põhiseadust, midagi on väga korrast ära.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Sõltumatus ja vabas ajakirjanduses siiski räägiti sellest
http://objektiiv.ee/juhtkiri-kaubasakste-sallivusrunnak-voi-laane-hubriidkultuurisoda-eesti-vastu/
Nii, et kes tahtis see kuulis. Aga sekkumine kui selline Eesti siseasjadesse on muidugi masendav.