reede, 19. veebruar 2016

Juutide elu on Euroopas taas ohus

Väljavõte ERRi veebist.

Juutide elu on Euroopas taas ohtu sattunud, ja seda mitte põhjusel, et Euroopas juutidesse halvasti suhtutakse, vaid põhjusel, et Euroopa on asunud massiliselt vastu võtma juudivaenulikke migrante.

Eesti valitsus käitub sooviga islamiste vastu võtta samamoodi nagu Saksa okupatsiooni ajal, kui Eestis juute hävitati.

Migrandi-vastaseid tembeldatakse Eestis putinistideks, ent tegelikud putinistid istuvad Toompeal ja Kadriorus, kes loodavad, et Eesti ujutatakse üle migrantide poolt, see viib riigis rahutusteni, mille tagajärjel on vaenlasel riiki kerge üle võtta.

Poliitikud on pidevalt rääkinud heidutuse vajadusest, ent kui oma rahvast ja riiki armastavad eestlased selleks kogunevad, et valitsuse vastuseisust hoolimata heidutust pakkuda, siis algatatakse nende vastu üleriigiline nõiajaht. See meenutab juba Stalini-aega, mil Eestis kulakuid samamoodi taga aeti. Valitsus räägib küll sellest, et heidutust peaks pakkuma kaitsevägi ja politsei, aga nemad on vastupidi asunud massi-immigratsiooni õigustama.

Eesti on praegu taas väga ohtlikus olukorras nagu 1930ndate lõpus, kus valitsus, mis peaks omariikluse eest seisma on muutunud kõige suuremaks ohuks omariiklusele. Kuivõrd Eestis puuduvad tugevad valitsusvälised organisatsioonid, tähendab selline olukord peatset omariikluse lõppu.

Kommentaare ei ole: