esmaspäev, 21. märts 2016

Keskerakonna uued kirvemehed ja - naised

Äärmiselt kosutav, et tavapäraselt tasapaksu mentaliteediga keskerakondlastes on tekkinud kirg ja revolutsiooniline meeleolu! Enne oli ainult Savisaar see, kes midagi mõistlikku öelda suutis (no võib-olla Yana Toom ka), aga nüüd on justkui plahvatus ära käinud ja keskerakondlased on täis reibast võitlusvaimu. "Lööme Stenbocki majal ukse eest!" prahvatas Jaanus Karilaid. See kõlab umbes nagu: "Kirvest! Andke mulle kirvest!" ühest tuntud Eesti filmist.

Milline särts! Super!! Just seda oligi vaja Eesti poliitika konnatiiki. Kätši ja äkšõnit. Muidu läheb kole igavaks - nagu igavesti kestvad Aktuaalse Kaamera uudised või Sven Mikseri kõne.

Kuid ega ainult Karilaid kirglikkuse ja revolitsioonilisusega silma paista. Viimasest Meedia Keskpunktist (Tallinna TV saade, mida juhivad Heimar Lenk, Urmi Reinde ja Mart Ummelas)  jäi väga sümpaatselt meelde Kesknädala peatoimetaja Urmi Reinde, kes andis tuld Rainer Vakra pihta. Soovitan järele vaadata, kel võimalik.

Nüüd ei muud kui  - kõik teised keskerakondlased, jalad p… alt välja ja kirglikult ning revolutsiooniliselt oma seisukohti edastama!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kes see Jaanus Vakra veel on?