teisipäev, 1. märts 2016

Uus reaalsus varsti Eestis: muslimist lapsehoidja lõikas tüdrukul pea otsast

Karm naine, väljavõte Daily Maili veebist.

Pearätti kandev 38-aastane islamiusuline usbeki naine, Moskvas lapsehoidjana töötanud kolme lapse ema Kjultšekra Bobokulova lõikas kööginoaga oma hoolealusel, õpiraskustega 4-aastasel tüdrukul Anastasia (Nastja) Mešerjakoval pea otsast pärast seda, kui tema Usbekimaal elav abikaasa teatas uue naise võtmisest, vahendab Daily Mail.

Moskvas lapsehoidjana tööl olnud naise enda väitel oli ta enne võigast veretööd kuulnud hääli, kui läks marru oma abikaasa peale, kes teatas, et võtab uue naise. Naine kõndis otsast lõigatud peaga mööda linna ringi, kuni politsei ta kinni nabis.

Liigub info, et naine sai šoki, kui kuulis, et tema Moskvas elav tadžikist poiss-sõber on abielus. Naine oli tüdruku enne kägistanud ja siis pea otsast lõiganud. Tapetud tüdruku surnukeha oli pandud lapsevoodisse ja riietatud pidžaamasse. Teki peal oli kassi pilt. Korter oli jälgede varjamiseks põlema süüdatud.

Naine, keda hüüti Guljaks, oli töötanud Moskvas sama perekonna juures lapsehoidjana kolm aastat. Tüdruku vanemad, Jekaterina ja Vladimir olid võtnud lapsehoidja appi, kuna ema ei tulnud üksi haige lapsega toime. Perekonna tuttavate väitel polnud pererahvas märganud lapsehoidja juures midagi kahtlast. Moskvas võtavad omale paljud kuulsused usbeki või tadžiki lapsehoidjaid, kuna nad hoolitsevad hästi laste eest. Gulja ise on kolme lapse ema ja tema lapsed elavad Usbekimaal.

Enne kinnivõtmist oli naine hüüdnud „Allah Akbar”, teatanud, et vihkab demokraatiat, on terrorist ja lubanud korraldada plahvatuse ning tappa kõik ära.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Põhimõteta uskmatu on ebard see, kes tekitab kannatusi inimestele, kes ei ole mingil viisil seotud tema halva tujuga.