pühapäev, 31. juuli 2016

Eesti - Euroopa kõige turvalisem koht olemiseks ja elamiseks

Eesti rannad pakuvad suvel turvalise ajaveetmise võimalusi.

Praegu, kus Vahemere riike ründavad ühelt poolt migrandid, teiselt poolt plahvatavad üle Euroopa pommid, otsitakse kohta, kus turvaliselt puhkuse ajal aega veeta. Kes võis seda veel mõni aasta tagasi arvata, eksole! Siis peeti tervet Euroopat üheks kõige turvalisemaks kohaks maailmas. Nüüd see enam nii ei ole. Euroopa pakub inimestele üha vähem turvatunnet.

Pommihirm Euroopas on andnud Eestile unikaalse võimaluse: see on kõige turvalisem koht Euroopas nii olemiseks kui elamiseks. Vaielge palun vastu! Eestit püütakse küll kiskuda sõtta Venemaaga, aga seegi oht on imepisike, sest Eestis pole rahvarahutusi nagu Ukrainas või Moldaavias. Eestlased on rahulik rahvas, nagu soomlased ja siinsed venelased on samasugused rahulikud. Kes ei torma iga asja peale kohe tänavale nagu keevaverelised kreeklased, hispaanlased või prantslased. Samuti on siin märksa vähem värskelt saabunud migrante kui Soomes või Rootsis, mistõttu pole ka palja nabaga näitsikutel ohtu tänaval vägistatud või pilastatud saada.

Eesti rannad on lausa võrratud. Vahemere ääres on rannad ülerahvastatud ja väga head sihtmärgid terroristidele, Eestis aga leiab kohti, kus pole ühtegi hingelist. Eesti on terroristide jaoks täiesti mõttetu koht.

Arvestades praegust olukorda Euroopas on Eesti muutumas maiseks paradiisiks. Eesti on Euroopas kõige turvalisem koht olemiseks ja elamiseks. Otsekohese jutu poolest tuntud ettevõtja Jüri Mõis ennustas, et eestlased hakkavad tagasi tulema ja ma arvan sedasama. Tulge jah tagasi, aitab mujal pommihirmus konutamisest. Tooge oma teadmised ja kogemused kaasa ning tõmbame Eesti jälle käima!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eem..., aga alles paar kuud tagasi sai siit blogist ju lugeda, kuidas kohe tuleb sõda ja naised-lapsed peavad kiiresti evakueeruma. Nüüd siis juba vaat et kõige turvalisem riik.

Ma muidugi arvangi, et Eesti on turvaline riik ja mingit sõda ei tule, aga millest Teil selline oma arvamuse muutus siis pidevalt?

Anonüümne ütles ...

Seni see suur väärtus veel on...

Anonüümne ütles ...

No see väide tõmbab küll terroriste ligi justkui sitahunnik kärbseid! :D

Inno ütles ...

Mismoodi? Terroristid jahivad suuri masse, Eestis lähevad paugud tühja.