pühapäev, 10. juuli 2016

Reisifondi tuli jälle raha juurde - kahe päevaga laekus 75 eurot!



Meie lugejad vist ikka armastavad meid – natuke aega tagasi hõikasin välja, et maksime viimase raha lennupiletiteks ära ja arvele jäi ainult kaheksa eurot.

Täna arvet vaadates oli jälle rõõmus üllatus – reede ja laupäevaga oli laekunud 75 eurot! Suur tänu teile, kallid sõbrad! Saime tänu sellele poes käia ja endale ning lastele süüa osta. Kummalgi päeval kulus ca 25 eurot (kokku 50), nii et meil on nüüd järel veel 25 eurot.

Kui kellelgi on veel soovi meid aidata, siis võtame selle abi tänuga vastu. Meie kojutulekut saab toetada, tehes enda vabalt valitud summas ülekande minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mille number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X. Aga teeme ka nüüd nii, et toetavad ainult need, kellele me meeldime/olulised oleme ning kes leiavad, et oleme nende raha väärt :). .

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse, saab soovi korral vastukingiks minu Portugalis ilmuva inglisekeelse raamatu – sellisel juhul märkige palun selgituseks „Raamat”. Kui te raamatut ei soovi, siis kirjutage lihtsalt „Toetus”.

Sügav kummardus kõikidele toetajatele ja kaasaelajatele ning näeme juba varsti Eestis!!!

Esmaspäeva hommikul kutsume siia mägikülla takso, laadime oma kodinad peale ning sõidame väikelinna, kus läheme bussi peale. Kuhu edasi, sellest kuulete juba täpsemalt esmaspäeval. Nii palju võib ette ära öelda, et näeme taas oma armsat Lissaboni :).

Ülemisel pildil Inno ja Juulike talvel Tejo jõe ääres jalutamas.