pühapäev, 21. august 2016

Hea saade Tallinna TVs: Inimese mõõde




Vaatasin just Tallinna TV saadet „Inimese mõõde”, mida juhib Jaak Urmet, ja mulle väga meeldis. Varem ei ole vaadanud ja tundub, et olen paljust ilma jäänud. Kui ETV sarnased saated on surmigavad ja intervjueerijad kipuvad esitama stampküsimusi ning olema sellises, kuidas nüüd öeldagi, pühalikus tardumuses, siis Jaak on mõnusalt pingevaba ja seetõttu on ka saade mõnus ja pingevaba.

Teine saade Tallinna Televisioonis, mida alati vaadata tasub, on Meedia Keskpunkt. See on selline hästi armas ja natuke naljakas poliitikasaade, kus Heimar Lenk, Urmi Reinde ja Mart Ummelas (vana hea Ummelas!) kiruvad üksteisevõidu „peavoolumeediat”. Ükskõik, mis te Savisaare ja Keskerakonna kohta arvate, see saade on on nauditav kasvõi seepärast, et selliseid arvamusi ja seisukohti ei kohta te üheski teises kanalis. Vahelduse mõttes väga hea ja Urmi Reinde on tark naine, kelle arvamused on huvitavad, ükskõik, kas nõustud nendega või mitte. Ummelase härdusehetked on samuti not to be missed meelelahutus.

Lisaks meeldib mulle veel Vaba mõtte klubi, mida juhib Peeter Ernits. On veel asju, mida vaadata maksab, kõik ei tule kohe meelde.

Aga mõttetu telekanal ei ole Tallinna TV kindlasti. Loodan, et Savisaare protsessi kommenteerimise saade tuleb ka, aga selline objektiivne, mitte ainult Savisaare kiidulaul.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pean iseseisva mõtlejana TTV-d koos Nõmme Raadioga arvamusmeedia parimaks kanaliks.

Anonüümne ütles ...

teagi nüüd, alles ma siin lugesin, kuidas Keskerakonnaga seotud inimeste silmad on täis hirmu, pöörast hirmu, hirmu selle ees, et kaotada iseennast ja uinuda ookeani põhjas koos kaladega..

Irja ütles ...

Aga nii see ongi. Kuid see ei tähenda, et Tallinna TVs ei võiks olla häid saateid. Pealegi ei ole Jaak minu teada Keskerakonnaga kuidagi seotud.

Anonüümne ütles ...

Jaak Urmetist ei pea midagi, pooldab pagulasi ja on tolerast.
Aga Vaba mõtte klubi on küll hea saade! Alati vaatan!

Anonüümne ütles ...

Urmi Reinde on tark naine?! Irjakene, see hinnang ületab nüüd küll isegi sinu tavapärase lolluse taseme! Aga noh, mis ikka, eks sa pead ju Innot ka ilusaks ja seksikaks.

Anonüümne ütles ...

Nõus, tõesti palju häid saateid TTV-s. Kaasa arvatud need, mis juba nimetatud.