pühapäev, 18. september 2016

Ilves oli ülbe juba enne presidendiks saamist

Väljavõte Delfi veebist.

Vahur Koorits kirjutab täna Delfis, et toetas presidenti 2004. aastal europarlamendi valimistel, aga pärast seda läks Ilves ülbeks ja tema presidendiaastad valmistasid pettumuse.

Tahan veidi täpsustada: Ilves oli ülbe juba enne presidendiks saamist ja enne 2004. aasta valimisi. Juba 2001. aastal ütles ta intervjuus Wall Street Journalile ülbelt, et ei pea end baltlaseks ja küsis lätlaste ja leedukate kohta, et "Who the fuck are they?" (tõlkes: kes kurat need veel on).

Saatuse irooniana on Ilvesel nüüd kuuevarbaline abikaasa ja saab temaga kas esimese või mingitel andmetel lausa teise lapse.

Mina ütleks Ilvese toetuseks, et pärast Ievaga abiellumist on ta hoopis maha rahunenud ja paistab täitsa ok tegelane. Tema kõned on ka täitsa talutavad juba. Nii et lõpuks on temast isegi asja saanud. Tark naine suudab teha mehega imesid. :)

1 kommentaar:

ann ütles ...

Kui Ilves hakkas esimest korda presidendiks saama ja ühelt mu tuttavalt (kes oli temaga kokku puutund) küsiti, et nooh, mis mees see Ilves on, siis see tuttav kehitas õlgu ja ütles: "Ah, selline edevavõitu naistemees". :D