reede, 16. september 2016

Kus on kõige parem olla ema? Eestis küll mitte!

Väljavõte savethechildren.org veebist.

Lastekaitseorganisatsioon Save The Children koostab igal aastal aruannet selle kohta, kus on kõige parem olla ema. Kuivõrd eesti rahvas on hääbumas, võiks arvata, et kõige parem on olla ema Eestis. Aga võta näpust, kõige parem on olla ema hoopis Norras, Soomes ja Islandil. Eesti on Euroopa riikide seas tagaotsas koos Läti ja Leeduga, samal tasemel Valgevenega.

Eestis on suht sitt olla ema.

3 kommentaari:

Alice ütles ...

Oleneb muidugi mida elult tahta. Mina olen nautinud Eestis emaks olemist ja pole küll tundnud, et mind oleks kuidagi halvasti koheldud või milleski puudust pidanud tundma.Kolmanda lapse sünni puhul oli nii palju igasuguseid hüvesid. Tasuta toit ja mähkmed riigi poolt.Isegi seda ei küsitud kui suur on pere sissetulek. See oligi nii määratud.Neljanda lapse sünni ajal seda seadust enam polnud, aga ikkagi oli tore jälle väikese beebi ema olla.

Ann ütles ...

Ma olen ka rahul Eestis emaks olemisega. Palju hullem oleks olla riigis kus peab 4kuune imik sõime minema või riigis kus vohavad haigused ja on toidupuudus. Meil on 1,5a muretut kodusolemise elu. Toitu on piisavalt ja arstiabi tasuta. Pere on ka lähedal ja mis elul on viga?

Kristi ütles ...

27. koht 179 seas on tagaots?