pühapäev, 11. september 2016

Mehed, mul on teie pärast häbi!

WTF????????? TV3 veebist.

Appi, kuhu on Eestis meeste piitsutamisega jõutud. Mees ei tohi enam olla mees, vaid peab olema mingi gay iluideaal, piitspeenike ja sööma ainult porgandit ja lillkapsast. Häbenema oma välimust, võtma end paljaks ja tegema kogu eesti rahva ees naerualuseks.

Kamoon, mehed, mul on teie pärast häbi! Ausalt.

Irja igatahes ütles, et talle meeldivad need seal saates sellisena nagu nad on. Ja mis neil õigupoolest viga on? Mehed ongi sellised! Mõni üksik lisakilo, kelle asi? Pealegi, mees teab, mis mees teeb. Need seal aga on mingid kelgunöörid, kes lasevad end lükata ja tõmmata.

Vaadake palun naisi seal kõrval (Daily Maily veebist):


Püünel kõndivad naised on veel paksemad kui mehed, neid ei aja keegi kuhugi, nad on austusega sellised, plus size. Kas naisi ajab keegi näljutama? Või treppidest üles-alla jooksma? Nalja teete, eksole! See oleks sensatsioon! Naiste ahistamine! Naistel on õigus olla plus size. See on viimasel ajal moes. Ja minu meelest vägagi erutav. Vähemalt on midagi katsuda. Ma ei kujuta ette, et peaksin elama koos mingi lihaselise piitspeenikese trennihulluga - ausalt, see poleks enam naine.

Kas kujutate ette, et mõnes sellises saates öeldakse naistele, et nad on paksud ja aetakse metsa? Loomulikult mitte, eksole! Naistele ostetaks kallid riided selga, pandaks ilusad hambad suhu ja lõigataks vinge soeng. Aga kui naistele võib, miks siis meestele ei või sama teha? Ma arvan, et kui need mehed korralikult riidesse panna, näeks nad väga šefid välja. Just sellistena, nagu nad on.

Mehi aetakse end piitsutama jutuga, et nõnda elavad nad kauem. Vale puha! Kas naisi aetakse sporti tegema jutuga, et nii elavad nad kauem?! Ometi elavad nad kauem. Miks? Sest nad ei lase end piitsutada. Just enda piitsutamine ajab mehe varakult hauda, mitte ülekaal või suitsetamine. Viimasel ajal on just trennihullud järgemööda infarkti saanud.

Mehed, olge sellised nagu olete ja ärge laske end lollitada! See on teie õigus. Ja kohus ka, oma laste ees.

Irja  täiendus: nõus. Kusjuures minu meelest on just selline mees seksikas, kes ei lase kellelgi endale öelda, mida ta tegema peab. Selles saates on aga võetud viis seksikat eesti meest ja tehtud neist pupujukud. Mehed, ärge laske seda endaga teha! Väike kõht on just seksikas!!! Minu meelest oli täielikult ebaseksikas hoopis teie treener Rauno. Lõpetage see pull ära ja otsige endale selline naine, kellele te meeldite sellistena nagu olete.