reede, 28. oktoober 2016

Liba-toetus Savisaarele - milleks?

Väljavõte Delfi veebist.

Eesti meedia on ikka huvitav küll - kui Savisaarest veel midagi olenes, siis teda teadlikult ignoneeriti, aga nüüd, kui temast midagi enam ei olene, kui ta on nö kadund mees, siis tähendatakse üles iga tema puuksatus. Sest kuulge, Ets on aastaid Facebooki sissekandeid teinud, ta võis hääle kähedaks karjuda, aga keegi teda kuulda ei võtnud. Aga nüüd kui Irja ta perse saatis, ja sellele järgnesid teised, siis on meedia asunud Savisaart lausa kaitsma. No kas pole silmakirjalik, sõbrad?! Kus te varem olite?!

Sama lugu on president Ilvesega. Tema ametisoleku ajal poeti nahast välja, et talle meeldida. Ja nüüd, kui mees on ametist prii, siis lüüakse talle nuga selga. No milleks siis nüüd? Miks Ilves enam ei kõlba?! Ta ju jootis ja söötis teid seal Ärmal nii et vähe pole! Saite end maksumaksja raha eest tema aupaistel soojendada, ja nüüd siis selline reetmine. Kas vähe imelik või häbi pole?

Miks ma seda kirjutan? Eestis on viimasel ajal palju juttu olnud riigimehelikkusest, lojaalsusest ja võimalikust agressioonist. Kui ajakirjanike tegevust jälgida, siis olen ma 99 prossa kindel, et ajakirjanikud on esimesed, kes uue võimuga kaasa jooksevad. Ja sülitavad iseseisva Eesti peale, nii nagu tegi seda Eesti esiajakirjanik Mart Kadastik 30 aastat tagasi.

4 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Savisaart pole kunagi ignoreeritud, vähemalt viimased 28 aastat.
Ja Ilves on saanud õiglase karistuse. Tema vahepealne ülistamine oli imelik, näitas PR meeskonna head tööd. THI on loomult kelm ja ebaväärikas tegelane, isegi vähe on sakkida saanud..

Anonüümne ütles ...

Karilaid: Ärma talu looga on seotud väga selge poliitiline seltskond, kes lõid korruptsiooni varjamiseks teadlikult ähmased mängureeglid. President oli valitsuse lõksus viimased 10 aastat, Ilves oli valitsuse pantvang....Üksikisiku võib EASi rahade väärkasutamise eest viieks aastaks vangi panna, Ilvese puhul aga...
http://www.pealinn.ee/koik-uudised/leo-kunnas-eesti-kaitsevoimest-president-ilvese-rikkus-riigikaitse-n178673

Anonüümne ütles ...

See kõik on ju mõnes mõttes ülimalt eestlaslik. Kuidagi imelik presidenti mõnitada eksole... aga pärast presidendi ametist lahkumist - pole probleemi! Jalaga perse! Nuga selga! Viruta hülgele aeruga!

Ega seda va sotsiaalset sidusust ei ole ja ilmselt ka ei tule. Paraku. Vägisi seda ka kuidagi ei saa.

Ja ajakirjandus on alati tuulelipp. Kuidas ajakirjanik muidu palga kätte saab? :D

Indrek Särg ütles ...

Margus, Savisaart ikka ignoreeriti küll. Mitte igal ajal ja igast asendist, aga meie lehe- ja teleneegrid on tema pealt teenides ikka väga suuri valesid tootnud. Ja tema tampimisega varjanud hoopis suuremaid ohte, sigu ja sigadusi. Nii Dressen kui Simm olid kodanik Ilvesega ühes komisjonis. Simmil õnnestus Savisaarelt koguni 2 korda kinga saada, aga ajakirjanduse poolt tollal armastatud Kross ja Ilves võtsid ta tööle tagasi... See on vaid 1 näide. Ja otsi, kas mõni ajakirjanik on tunnustanud Savikat riigikaitselise ettenägelikkuse eest...