pühapäev, 30. oktoober 2016

Sõnumeid 3. ilmasõja eesliinilt: Narva taga ootab käsku 330 000 Vene sõjaväelast

Väljavõte Daily Maili veebist.

Ajal, kui Eesti otsustajad manitsevad ajakirjandust ja rahvast sõja teemal vaikima, räägib õlejäänud maailm Eestist kui uue sõja eesliinist üha valjemalt ja kindlamas kõneviisis. NATO toob Balti riikidesse järgmise aasta kevadel kokku 4000 sõjaväelast, Eestisse tuleb 800 Briti sõjaväelast, kelle ülesanne on heidutada Narva taga käsku ootavat 330 000 Vene sõjaväelast, vahendab Daily Mail.

Narvas käinud Daily Maili ajakirjanik Ian Birrell kirjutab, et sealsed inimesed räägivad juba kolmandast maailmasõjast.

Siin veel video sellest, kuidas Venemaa võttis äsja Peterburis kasutusele uue Kilo-klassi alleveelaeva Veliki Novgorod, mile pardal on 2500-kilomeetrise ulatusega tiibraketid Kalibr (needsamad, mis äsja Vahemerelt Läänemere piirkonda saabunud kahel moodsal Vene sõjalaeval Zeljonõi Dol ja Serpuhhov - viimastest on juttu militaar.netis):

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No ma arav et siit saab objektiivse vaate ja kommentaarid asjale http://www.militaar.net/phpBB2/ panikööre ei tasu ka uskuda kohe.

Anonüümne ütles ...

Vapper viiking Vladimir Vladimiripoeg on andnud Käsu Pribaltika vabastamiseks rahvusvahelise imperialismi käsilaste küüsist. Kui olete rahvusvahelise imperialismi käsilane, neeger, pederast või juut, siis on teil põhjust muretseda. Kui te olete normaalne inimene, minge vabastajaid tervitama! :D

Aga kui tiba tõsisemalt, siis kolmanda maailmasõja puhkemisel saab Eestist ilmselt selle sõja pearinne. Kaarti vaadates igasuguseid huvitavaid mõtteid.

Inno ütles ...

Seal militaar.netis ju samuti ajakirjandusest kokku kühveldatud info.

Anonüümne ütles ...

EMOR võiks uurigu teha Kui ärmajoki ja autorollo kangelased koos poolesaja vargamäelasega loomavagunitesse laaditakse, võib Eestist saada Krimm - 2.

Anonüümne ütles ...

Jah Inno, aga militaar.net is kirjutavad sõjaväe taustaga inimesed, seal on ikka hulka paremad analüüsid, kui kuskil delfi kommentaarides, pole ainult ajakirjandusinff, vaid ka, mis keegi reaalselt tähele on pannud.
Aga minu lemmikartikkel sel teemal kuulub vanameister huumoripartei EIP esimehele Kivisildnikule
http://www.ohtuleht.ee/766154/-kivisildnik-rbgt-rail-baltic-gay-transsexual-ehk-kuidas-pidada-infosoda

http://iseseisvuspartei.ee/2016/03/06/kivisildnik-meil-pole-sojavisiooni-seega-pole-meil-tulevikku/

http://www.postimees.ee/3303061/sven-sildnik-probleemid-on-kohati-uletamatud
sisukat lugemist http://www.ohtuleht.ee/arhiiv/otsing?q=kivisildnik