laupäev, 31. detsember 2016

APPI! AIDAKE! Kassnaine on hädas!

Väljavõte Daily Maili veebist.

Tähelepanu nüüd kõik Tiina Pargid ja teised iluoppide fännid Eestis - teie suur iidol ja eeskuju, 76- aastane Jocelyn Wildenstein, keda ka kassnaiseks kutsutakse, Jocelyn on suures hädas! Nimelt on tema eksmehe fond, millest ta on viimased 17 aastat elanud, on see fond nüüd lõpetanud tema toetamise. Ja see oli päris suur summa - 110 000 dollarit kuus, mis tegi temast ühe jõukama naise USAs.

Raha äravõtmine tuli mõni nädal enne seda, kui ta oli kohtu ees süüdistatuna oma moedisainerist elukaaslase kääridega haavamises nende ühises kodus Trump Toweris New Yorgis. Asi on paha, kuna tema pururikas äiapapa Daniel Wildenstein suri juba 2001. aastal ja eksmees Alec 2008. aastal. Pärast seda võttis äri üle Aleci vend Guy kes on aga jäänud Prantsusmaal vahele suure maksupettusega.

Siin on kohtu pildid nendest, vasakul Jocelyn, paremal elukaaslane Lloyd Klein käärihaavadega (kujutised Daily Maili veebist):

Kassnaine kurdab nüüd, et tal pole raha isegi enam toidu ostmiseks. Mjäääu!!!

Selline nägi Jocelyn välja enne iluoppe:

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See Jocelyn on ilmselgelt haige inimene. Miks te mõnitate vaimselt haiget inimest? Teile ju ei meeldi kui keegi te Juulikese kohta nt Einstein ütleb?

Anonüümne ütles ...

Eelmisele, sedanaist hüütaksegi kassnaiseks juba aastakümneid, kui sa seda mõtlesid.
Suur raha ei taga mõistust paraku. Võeti raha ära, saab ehk inimeseks areneda.