reede, 23. detsember 2016

KUUM! Milaano politseinik lasi Berliini tapja maha

Sündmuskoht Milaanos, väljavõte Corriere Della Sera veebist.

Berliini terrorirünnaku kahtlusalune Anis Amri lasti täna öösel maha Põhja-Itaalias Milaanos Sesto San Giovanni raudteejaama juures pärast seda kui ta võttis dokumentide kontrollimisel politseinike nähes välja relva ja karjus: Allahu Akbar (tõlkes: kõigevägevam Jumal), vahendab Milaano ajaleht Corriere Della Sera.

Amri leiti üles mõned tunnid pärast seda, kui kaks meest võeti kinni Berliini mošees, kus Amri olevat olnud nii enne kui pärast tapatööd. Täna hommikul olevat meest nähtud Aalborgis Taanis, aga see oli valehäire.

Milaanosse saabus Amri rongiga Prantsusmaalt. Tulevahetus toimus kella 3 ajal öösel Prantsuse aja järgi. Kahtlusaluse lasi maha politseinik, kes oli ainult 9 kuud ametis olnud. Teine politseinik sai ise ka haavata, aga mitte tõsiselt.

Tegemist oli sama 22 kaliibrilise püstoliga, millest lasti maha Poola autojuht. Amri isik tehti kindlaks sõrmejälgede järgi. Ta oli saabunud Milaanosse rongiga Prantsusmaalt ja soovis edasi liikuda Lõuna-Itaaliasse.

Tuneeslane oli varem viibinud Itaalias 2011. aastal varjupaikades Lampedusal ja Belpassol. Mõlemas kohas põhjustas ta tulekahju.

Siin veel mõned öösel tehtud fotod Corriere Della Sera veebist:

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nagu ikka, leiti "terroristi" pass autost istme alt. Asitõendite komplekt peab korras olema.

Anonüümne ütles ...

Nojah. Üks kurjam Euroopas vähem. Hea on, et kuri sai teenitud karistuse. Paraku iga päev toob EL "piirivalve" sadade (ehk ka tuhandete) kaupa uusi kurjameid Euroopasse asemele. Asemele on ka selles mõttes hea sõna, et tööle minema nad ei pea, sest aseme kingivad neile Euroopa tööinimesed (maksumaksjad).

Frei ütles ...

Parem kui oleks elusalt kätte saadud. See kiire surm on raisale, kes tegelikult on ise uskmatu, liiga kerge karistus.