pühapäev, 4. detsember 2016

Migrandid hoos: Saksamaal tapeti ja vägistati 19-aastane tüdruk

Väljavõte Daily Maili veebist.

Euroopa Liidus on immigrantide kuriteod salastatud või kinni mätsitud, nagu Eestis Vao pagulaskeskuse süütamine, aga ühte-teist imbub ikka läbi. Nüüd on välja tulnud, et 17-aastane afgaani teismeline, kes möödunud aastal ilma saatjateta Saksamaale saabus, vägistas ja seejärel uputas Freiburgi linnas jõkke 19-aastase saksa neiu (pildil ülal). Tegemist on Euroopa Liidu kõrge ametniku, Euroopa Komisjoni juristi tütre ja ainsa lapsega, kes õppis Freiburgi ülikoolis. Sama noormeest kahtlustatakse veel teise saksa neiu (väiksel pildil) tapmises.

2 kommentaari:

Kiisukeauh ütles ...

Ja kui ta poleks võimsa mehe tütar, siis olekski see lugu järjekordselt maha vaikitud? No ja millise karistuse nüüd see sugumürsk saab siis? Viibutatatakse natuke näppu, soiutakse midagi "vaestest ja vaevatud sõjapõgenikest" ja veel mõni eriti haige õigustus tema kuritegudele ja rohkem ei juhtugi midagi. Varsti kuuleme siis uuest tema ohvrist?! Masendav, kui hoolimatud on need riigid oma inimeste suhtes, kes neid mugavuspagulasi, terrorisite ja kriminaale oma riiki avasüli vastu võtavad ja neid ninnu-nännutavad.

Anonüümne ütles ...

Peate seal Soomes oma Roosit ja Juulit valvama kogu aeg. Seal neid saatjata alaealisi massiliselt ja eriti Juuli on neile kerge saak. Irja ùksi lapsi kaitsta ja ei suuda, nii et Inno jäägu relvile ja koju.