laupäev, 3. detsember 2016

No aga miks ei võiks Repinski kohale panna Siret Kotka?

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Jüri Ratas pidi Repinski küsimuse otsustama järgmisel nädalal. Uus peaminister on parajas plindris: ühelt poolt on maaeluministriks pätt (kasutan siin prokuröride kõnepruuki, kes nimetavad süüdistatavaid ja kohtualuseid liigse tseremoonitsemata pättideks), teisalt on tal savisaarlaste hääled ainult tänu - savisaarlaste leeri kuuluvale - Repinskile antud ministriportfellile.

Seega - mida teha?

Lugesin kuskilt, vist Postimehest, et savisaarlaste häälte hinnaks oli üks ministriportfell ja perekond Repinski-Kotkale antud valida, kumb neist ministriks saada soovib. Perekond otsustas Repinski kasuks, aga nüüd, kus Repinski on teda tabanud paljastuste valguses osutunud ministrina mitte tõsiseltvõetavaks, võiks ta oma portfelli edasi anda oma elukaaslasele Kotkale. Kes tundub selline hästi viks ja viisakas tütarlaps olevat.

Ehk Kotka maaeluministriks ja Repinski oma kitsefarmiasju korda ajama!

Lisaks säilitab Ratas savisaarlaste hääled, nii et kõik peaks rahul olema.

Rääkimata sellest, et naiste arv valitsuses suureneb.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

õige etkari tütar ministriks, rohkem naisi valitsusse!

veministidel siis pidu, muidu peavad vaid kahtlaste aktsioonide üle rõõmustama http://kultuur.postimees.ee/3929473/avatakse-naeitus-mis-voimustab-naiste-kehavedelikke?_ga=1.212320020.1814775647.1435935592