reede, 13. jaanuar 2017

Eesti uus märk on ju sitajunn!

Väljavõte Delfi veebist.

Eesti uus märk pole mingi kivi või oksendav siil - see on ju puhas sitajunn. Selline ilus roheline sitajunn. Hunnik sitta. Ja ongi kogu lugu.

Ausalt, Welcome to Estonia oli ka parem.

7 kommentaari:

LPR ütles ...

Arvestades eestlaste idiootlikku Trumbi vaimustust peaks see okse laik olema vaid oranži värvi. Kiidan heaks. Igal juhul väljendab see täpselt uue saabuva keskaja ennast imetlevat nüridust.

Irja ütles ...

Mulle meenutab see väsinud looma, kel keel suust väljas :). Sinine on siis keel. Masendav.

LPR ütles ...

Mulle kohutavalt meeldib, et tava eestlane saab varakult maitsta mismoodi see elu saab olema üha kiiremalt trump-Putinistuvas maailmas. Kuulake hoolega nende sasipeade iba. Seda kuidas mõttelõng hapralt keerdub ja krussub ja kaob ja samas säilitades sellise pingutatud võlts teadlikkuse ja loomulikkuse. Sedasi räägib inimestega trump. Ainult et veelgi luhikaemate lausetega ja jõulisemalt. Peab olema idioot et sellest mitte läbi näha. Aga arvestades, et enamik eestlasi kiidab trumpi, siis on poeetiline justice kõik see mis nendega saab toimuma.

Vaadake ise:
http://m.delfi.ee/eesti/article.php?id=76905938&com=1&reg=0&no=0&s=1

LPR ütles ...

Ah jaa. Trumbile meeldisid igasugused kuulujutud ja kinnitamata valeuudised. Eestlastele ka. Seega on kõigil huvitav lugeda seda kui suur on trumbi noku. Otse repirtaazh vene prostalt kes seda sitast orangutangi beebit teenindas.

http://worldnewsdailyreport.com/russian-hooker-who-had-sex-with-donald-trump-mocks-his-tiny-penis/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

Anonüümne ütles ...

Eesti arengus on valitsus teinud ikka totaalselt laastavaid vigu, mille tulemust näeme igapäevaelus iga päev.
Nüüd püütakse mingite veiderdamistega asja paranadada aga ega enam midagi muuta ei saa?

ann ütles ...

Ei ole näinud sellise kujuga junni - junni ei meenuta, isegi lehmakooki ei meenuta.

Aga jahmatavalt kole on küll. Ilmselt on märgi disaininud inimene andekas - selleks peab ikka mingi eriline annne olema, et midagi NII koledat ja mittemidagiütlevat välja mõelda... Welcome to Estonia saab tõesti pika puuga :P

olge ise ka tublid ütles ...

Kuidas Eesti märk tegelikult sündis