pühapäev, 1. jaanuar 2017

Minu uusaastalubadused!!!



Lahkund aasta kokkuvõte jäi mul sedapuhku tegemata, aga ega seal muud öelda olekski olnud kui et aasta 2016 vaieldamatuks tähtsündmuseks oli meie vahva Portugali reis, mis kestis ühtekokku kümme kuud ja mille kestel meil oli võimalus elada nii Lissaboni südames kui sügaval maal, väikeses Nogueira do Cravo külakeses Serra de Estrela jalamil. Minu enda isiklik tipphetk oli see, kui sain ühelt Portugali kirjastuselt oma raamatu osas jaatava vastuse.

Ühed südantsoojendavamad hetked olid taaskohtumised portugallastest sõprade Joáo, Tozé, Migueli ja Frediga, keda ma ei olnud näinud üksteist aastat. Oli nii hea kuulda, et nad ei ole mind unustanud.

Lastega seoses oli muidugi loendamatult toredaid hetki. Juulike astus Lissabonis oma esimesed sammud toe najal ja muutus järjest tragimaks. Roosil tuli üks uus sõna teise järel.

Inno käis Tartus koolitustel ja tegi sealt saadud teadmistega veebisaidi Eestinen, mis vahendab Soome infot eesti keeles ja on mõeldud kõikidele eestlastele, kes kas tahavad Soome kolida või juba elavad Soomes. Ning miks mitte ka eestlastele, kes Soome elu vastu huvi tunnevad :).

Hea aasta oli. Pöörasime oma elus uue lehekülje, et veeta rohkem aega üksteise ja laste seltsis ning teha just seda, mis hingele hea tundub. Selles mõttes oli 2016 meie jaoks ääretult tähtis aasta.

Minu eriline tänu kuulub kõikidele neile inimestele, kes meid selle aasta jooksul aitasid. SUUR AITÄH TEILE veel kord. Loodan, et saan teile selle eest kunagi tasuda.

Kui 2016. aastal panime maha unistuste piiripostid, siis 2017. aastast saab unistuste teoks tegemise aasta. Läheme vastu uutele seiklustele ja väljakutsetele. Naudime üksteise seltsi ja teeme seda, mida kõige rohkem armastame.

Täname teid, kallid kohvikulised, et olete olnud sel teekonnal koos meiega ja loodame, et olete meiega ka sel aastal!

Ahjaa, aga lubadused? Siin nad on! Luban sel aastal:

1. Koristada vähem ja mitte korraldada kodu suurpuhastust üheainsa tolmurulli pärast voodi all;
2. Olla vähem kriitilisem arstide suhtes. Kohtasin sel aastal suurepäraseid arste ja melatoniin, mida ma alguses nii väga kartsin, on osutunud tõeliseks lifesaver'iks :);
3. Kirjutada, kirjutada, kirjutada... Ja mitte põdeda, kui iga päev ei jaksa kirjutada :);
4. Süüa võimalikult vähe gluteeni. Saiakesed on ühed maitsvaimad asjad siin maailmas, aga muudavad mõtlemise häguseks;
5. Öelda rohkem „ei”. Öelda „ei”, kui tunned, et midagi teha ei taha/jaksa/suuda. Öelda „ei”, et pärast ei peaks seda, kellele lolli peaga jaa ütlesid, vihaga p... saatma :);
6. Mitte passida palava ilmaga korteris või autos. Kõige parem - sõita sinna, kus ei ole nii palav!
7. Võtta elu rahulikult, rõõmsalt, mõnuga. Mitte närvitseda, kui kõik ei lähe just nii, nagu oli plaanis. Kui täna ei lähe, siis läheb homme :).

Kuna 7 on minu õnnenumber, siis lõpetan. Millised olid teie lubadused või ei andnudki te neid?

Pildil: meie pere läinud aasta alguses Lissabonis unistuste piiriposte paika sättimas :).

2 kommentaari:

olge ise ka tublid ütles ...

Uusaastalubadustest :)

Triin ütles ...

Õnnelikku uut aastat! Ja soovide täitumist :)