pühapäev, 8. jaanuar 2017

Nonii! Soome mees põrutab vastu: hoopis naised on liiga pirtsakad!

Väljavõte eestineni veebist.

Nonii! Soomes on arenenud põnev diskussioon naise ja mehe rolli üle ühiskonnas. Naised leiavad, et viga on meestes, kes pole piisavalt intelligentsed. Nüüd põrutab mees vastu, et hoopis naised on liiga pirtsakad. Naised ootavad unelmate printsi, aga tegelikult tuleks elukaaslast valida nagu kasutatud autot: võtta see, mis on. Stiilis, et kui uue jaoks raha ei jätku, tuleb võtta vana.

Ho-ho-hoo! Päris põnevaks läheb! Teemat vahendab eestinen.

3 kommentaari:

ann ütles ...

No vat ma ei saa sellist mehest aru - umbes selline mõtteviis: "Hei, naine, kui sa mind tegelikult omale meheks ei taha - võta mind ikkagi, mis siis, et sa mind tegelikult ei taha... (ja hakka siis minu kallal näägutama, kuna tegelikult pole ma ju üldse see mees, kes sulle meeldib)". Khmm... milleks?

Arvan ka, et üksikuks jäämist ehk vanatüdrukuid ja vanapoisse ei peaks taunima. Mis see kellegi teise asi on, kui keegi otsustab üksi elada? Keda ta oma üksi elamisega häirib? Pealegi, üksi elamine ei pruugi olla lõplik - kuni inimesed veel surnud pole :P Vanapoiss võib leida sobiva vanatüdruku ja vastupidi. Kui aga ollakse kellegi ebasobivaga juba käsist-jalust seotud - siis muudab see kõik keerulisemks ja on hea pinnas igasugu õudsetele tülidele.

Inno ütles ...

Muide, Soomes ongi väga palju sobimatuid paare koos, nagu ka Eestis, mistõttu esineb Soomes palju perevägivalda, nagu ka Eestis.

Ma leian ka, et parem elada üksi kui sobimatu kaaslasega, kellega peab pidevalt näägutama või õiendama. Oleks siis veel lõbumajas saaks käia sobimatu kaasa kõrvalt pingeid maandamas, aga Põhjamaades on ka see taunitav, erinevalt Lõuna-Euroopast, kus prostituudid on au sees ning naised pigistavad silma kinni kui mees lõbumaja külastab.

Anonüümne ütles ...

Irw. Jälle Eurotibid vehivad oma ülikõrgete lattidega :D
Ma vanasti võtsin seda teemat rohkem huumoriga, aga see Priit Dievese juhtum ja eriti reaktsioonid tema kuulsale artiklile näitasid, et probleem eksisteerib päriselt - ja nagu näha, mitte ainult Eestis, vaid see vist on terve nn. heaoluühiskonna haigus.