reede, 20. jaanuar 2017

Paljastatud: Reet Malm on osa Savisaare trolli-võrgustikust

Tallinna Nõmme linnaosa elanik, Tallinna Rabarübliku lasteaia Vallatute rühma abi Reet Malm, kes end anonüümsetes libakontode alt kirjutatud kommentaarides õpetajaks tituleerib ja lapsevanemaid valimatute väljenditega sõimab, pole lihtsalt tavaline 50+ täidlase kehaehituse ja ülisuure egoga naisterahvas, vaid tegemist on ohtliku ja süsteemse küberrelvaga. Osaga Edgar Savisaare poolt kokku pandud trolli-võrgustikust, mille veepealne osa on Priit Kutser.

Kust ma seda võtan? Aga väga lihtne. Irja kohtuasjas Savisaare vastu (Tallinna TV on Savisaare käepikendus meedias), kus Savisaar pressib Irjalt välja 2000 eurot, soovis Savisaare esindaja, Tallinna TV finantsjuht kaasata kohtu toimikusse siinse Kohviku kommentaare. Sest need pidavat peegeldama „rahva arvamust”.

Kohtunik neid kommentaare arvesse ei võtnud, mis on loogiline, sest anonüümsed trollivabrikute poolt kokku klopsitud triibud peldikuseinal ei peegelda tegelikult mitte kellegi arvamust, peale mõne huvigrupi või tegelase.

Ja mis huvitav: kui kuni tolle kohtupäevani pommitas seesama Reet Malm seda Kohvikut siin sadade kommentaaridega päevas, siis juba kohtuistungi päeva õhtuks oli see laviin nagu noaga lõigatud. Edasi ei tulnud mitte üks piuks! Mis näitab, et tegemist oli süsteemse, kellegi poolt tellitud ja kinni makstud sihiliku laimutegevusega, et mõjutada kohtu otsust. Aga kui panete tähele, siis on see küllalt peen tegevus.

Ma kujutan ette, et Savisaarel on terve armee selliseid Reetasid, Tallinna lasteaedade või muude asutuste „abisid”, kes hommikust õhtuni küberruumis teatud isikuid või asutusi, kaasa arvatud lapsi järjekindlalt pommitavad. Mitte et see nüüd suurem saladus oleks, aga ma arvan, et seda on hea teada. Ja see trollivõrgustik elab jätkuvalt edasi.

2 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Paranoiaks nimetatakse seda.

olge ise ka tublid ütles ...

kiibits kiis tundukse tuttav olevat selle paranoia-värgiga :)