laupäev, 21. jaanuar 2017

USA-le sobib seksikas president


Trumpi võib ju kiruda, et on nagu Kender Sirbi peatoimetaja kohal, aga ta on vähemalt seksikas president ja USA-le sobib seksikas president.

Viimased kaks presidenti, nii Bush kui Obama olid küll toredad inimesed, jutt jooksis, aga nad olid tohutud kuivikud. Sellised professorid. Samas Bill Clinton enne seda oli väga seksikas mees - ja Hillary loomulikult polnud seda ja rahvas teda ka ei valinud - aga Bill oli seksikas, teda ka kõvasti kritiseeriti ja teda naeruvääristati, aga USA-l läks tema ajal väga hästi.

Samuti võtame Ronald Reagani - seksikas mees ja USA-l läks hästi.

John Kennedy, sama seksikas kui Trump, ja USA-l läks väga hästi.

Tahame või ei taha, aga USA-le sobib seksikas president.

Ja tegelt ma arvan, et Kender oleks teinud ka Sirbi seksikaks ja loetavaks leheks. Kas keegi loeb Sirpi, mille peatoimetaja on .... kes??? Keegi ei teagi, eksole! Keegi ei loe, keegi ei tea, täiesti mõttetu leht, aga vot Kender, kes oleks lehe loetavaks teinud, vat tema ei sobi!!! :)

See eristabki Eestit USA-st, eristab luusereid edukatest, et luuserid valivad oma ajalehti ja endid juhtima kõige suuremad luuserid. Ameeriklased ei taha olla luuserid ja valisid Trumpi. Eestit juhivad edasi .... mis nende nimed nüüd olidki?! :)

Eesti üks suuremaid hädasid ongi see, et siin püütakse olla ülipüüdlikud, ülikorralikud ja ülikorrektsed. Et mitte mingil juhul kedagi ärritada või vihastada. Kõik on sellised viimseni ära lakutud Sven Mikseri kloonid - jällegi kõik on väga toredad, mitte ühtegi paha sõna ei saa öelda, mitte ühtegi, aga mitte midagi põnevat ka ei sünni ja kõik stagneerub.

Tegelt see uus bränd, see plönn või kivi või mis ta oligi sobib väga hästi Eestit esindama - Eesti just selline ongi, surmigav ja hall nagu kivi. Püsib muutumatuna miljoneid aastaid.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sinu tekstid on ka nagu see hall kivi- üks ja sama jura kogu aeg. Nii igav!
No ja Trumpi seksikaks pidada suudate küll vaid teie Irjaga. Trump on konn.

Triin ütles ...

Trump küll kena mees pole :D

Anonüümne ütles ...

Mehe teeb seksikaks tema karisma - sisemine sära ja olemus, mitte punane juuksetukk. Ja Trump seda on, tõeliselt seksikas Mees, suure algustähega. Punase juuksetuka järgi suudavad mehi hinnata ainult kastreeritud ajudega sildnad.

Frei ütles ...

Trumpi on keskmiselt seksikas ja seda just tänu alati kõrvalseisvale ja säravale naisele. Oleks abikaasa asemel mõni nõuka Marfa, poleks ka heledate kulmudega Donalt suurem asi.
Muide USA presidentideks on minevikus olnud ka ebasportlikke paksukesi, kes on aga olnud väga populaarsed.

Margus Kiis ütles ...

Kennedy ajal USAl hästi ei läinud, jama kui palju, Kuuba kaotati lõplikult, maailmasõda oleks peaaegu puhkenud jne jne. Lõpuks lasi üks Fideli austaja ta lihtsalt maha. Tema järel tuli ebaseksikas Lyndon Johnson ja asjad hakkasid paranema kiiresti.

1945 sai ootamatult presidendiks Harry Truman, täielik kuivik, hall ja ilmetu, keegi teda tõsiselt ei võtnud. Aga äärmiselt äge tüüp, võitis efektselt sõja Jaapani vastu, lõhkas esimesed tuumapommid, hirmutas ära Stalini enese, nii et see oli mitu aastat vagusi (seda oli isegi Eestis tunda), algatas maailma muutunud Marshalli plaani, tegi USA suurvõimuks, ei kartnud minna sõtta Korea eest.

Inno ütles ...

Kuuba kaotati tükk aega enne Kennedyt, aga Kennedy ajal lendasid ameeriklased Kuule, mis oli väga suur löök Kominternile ja kust alates hakkas NLiit murenema.

Truman lihtsalt vormistas selle võidu, Manhattani projekt käivitus juba 1942. aastal. Korea sõda oli USA jaoks täielik läbikukkumine, nii nagu praegu Afganistan või Iraak. Sellest sõjast sündis Põhja-Korea, mis siiani tervet piirkonda hirmu all hoiab. ISIL pole muud kui uus Põhja-Korea.

Anonüümne ütles ...

Ilu on vaataja silmades. Trump mingi kuivik ei ole, temas on piisavalt karakterit.

Anonüümne ütles ...

Esimesed inimesed kuul 1969. Kennedy atentaat 1963.

Inno ütles ...

No ja mis siis? Kennedy pani Kuu-programmile alguse, ta lihtsalt lasti enne maha kui asi teoks sai.

Margus Kiis ütles ...

Jajaa, jutumees oli Kennedy kõva, selles ei kahtlegi. Mis Kuubasse puutub, siis Eisenhower suhtus Kuuba probleemi ettevaatlikult, lootes Kuuba mingi hetk siiski tagasi saada ja Fidelit ümber veenda. Kennedy kukkus kohe karmilt Castroga vastanduma, tema tapmist organiseerima, Kuuba sõjalist ründamist kavandama. Castrol ei jäänudki muud üle kui N.Liidu sülle tormata ja Kuubasse tuumarakette nõudma.

LPR ütles ...

Soovitan

https://youtu.be/Whde50AacZs