laupäev, 4. veebruar 2017

Algab kampaania: „Anna oma hääl ainult karskele poliitikule!”

On selge, et enne kui saada rahvana suureks, tuleb saada rahva kaineks. Joomauimas aju ei suuda midagi suuremat ette võtta ning kuna Eestis joovad kõik, kaasaarvatud Riigikogu liikmed, kelle aju kristallselge peaks olema, siis on arusaadav, miks Eesti asi kuidagi edeneda ei taha. Mida sa seal Riigikogu puhvetis õlut kaanides, veini limpsides või viina kulistades ikka edendad. Hea, kui suudad pärast garderoobist kuidagi oma jope üles leida ja koju komberdada.

Seega on alkoholiavastase võitluse esimese sammuna hädavajalik saada lahti alkohoolik-poliitikutest, kelle mõistus ei ole selge ja kes on seetõttu Eesti arengule mitte veduriks, vaid piduriks.

Kohvik hakkabki nüüd lähenevaid kohalikke valimisi silmas pidades karskeid poliitikuid esile tõstma ning alustab jahti viinaninadele. Nii et andke meile teada, kui mõnd poliitikut pitsi kummutamas või klaasipõhja vaatamas näete :). Samuti andke teada poliitikutest, kes on karsklased või tarvitavad alkoholi väga vähe.

Alkohoolik-poliitikud on nagu kahjurid, kellest mitte midagi kasu ei ole, aga kuna nad on avaliku elu tegelased ja pealegi võimu omavad avaliku elu tegelased, siis annavad nad purjutamisele aupaiste ja ülejäänud inimesed võtavad neist eeskuju. Häbiväärne on juba see, et Riigikogu puhvetis alkoholi müüakse. Kas ilma kärakata ei saa riigiasju ajada?

Kui alkohoolik-poliitikud võimu juurest minema kupatada, siis võib arvata, et Riigikogus pummeldamise vastu ei tunta enam huvi ning karsked riigikogulased saavad lõppude lõpuks pead kokku panna ning Eesti heaks midagi ära teha.

Kampaania „Anna oma hääl ainult karskele poliitikule!” on ametlikult alanud!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kuid tuletame meelde klassikat: "Õlut müüaksie ainult ametiühingu liikmetele." :D