teisipäev, 7. veebruar 2017

Doktorite konsiilium kogunes, arutusel on Sõõrukas, lingam-massaaž ja vaktsiinid

Lingami-spetsialist tutvustab lingam-massaaži.

Hr. Sõõrumaa tuli mõni aeg tagasi välja infoga, et ta harrastab meelsasti lingami-massaaži ning see aitab temasugustel vananevatel meestel erektsiooni, eesnäärme ja muude probleemide puhul. Kuuldavasti isegi laiendab silmaringi ja aitab lampjalgsuse puhul. Kuidas teie, lugupeetud tohtrid seda asja vaatate. Kas Sõõrumaal on õigus, kui ta ütles, et on tähtis, et ei toimuks seemnepurset, sest see kurnab mehe organismi. Et tähtis on õppida hakkama saama ilma seemnepursketa. Kas see on nii? Sõõrumaa on nõnda ise elanud juba aastaid, vahel sulgub päevadeks üksinda pimedasse tuppa, et vastu pidada. Inimesed on sealt toast hirmsaid hääli kuulnud. Seetõttu on tekkinud õigustatud küsimus, kas seda võib ikka kõigile soovitada.

Kuivõrd lingami massaaži teemal on sabaunud hulgaliselt küsimusi ja seda just noorematel meestelt, et kuidas ja miks nemad peaks talitama, et nad saaks tulevikus Sõõruka sarnasteks tegijateks meesteks, siis kutsusime kokku arstide konsiiliumi. Dr. Inno, Dr. Vassiljev ja Dr. Ilves annavad nüüd nõu lingami-massaaži teemal.

Kohvik: Kõigepealt teeme väikse tutvustusringi, kas olete ise seda massaaži proovinud ja millised on vahetud muljed.
Dr. Inno: No see on delikaatne teema. Isegi hr. Sõõrumaa oli küllalt delikaatne siin. Ma ei hakkaks vast täpsemalt rääkima, et mis ja kuidas, aga üldiselt võin kinnitada, et asi töötab. Asi töötab. Aga ma palun siin diskreetsust, eksole. Niimoodi, jah.
Kohvik: Aga teie, Dr. Vassiljev.
Dr. Vassiljev: Vat minuga on see lugu, et ma ise pole proovinud. Ma olen rohkem vana kooli mees selles osas. Veel vanem põlvkond kui hr. Sõõrumaa. Teiste peal, seda küll, olen katsetanud, aga ise pole. Ma olen rohkem selline, kes teistele soovitab ja teiste peal neid asju proovib. Mitte et mul mingeid probleeme poleks, kaugel sellest, aga mul on teised meetodid, kui nii võib öelda. Ma harrastan teistsuguseid asju. Aga lingam, see mõjub väga hästi.
Kohvik: Nii, Dr. Ilves, kuidas teiega on.
Dr. Ilves (põsed värvuvad veidi punasemaks): Kas ma pean ka rääkima või?
Kohvik: Jah, palun.
Dr. Ilves: Minu jaoks on see väga intiimne ja delikaatne teema. Nimelt oma mehega, teate ju küll, keda ma silmas pean, oma mehega mul oli selline asi, et tal olid sageli probleemid selle asjaga. Ja siis me proovisime seda. Ma viisin end asjaga ikka päris kurssi. Lugesin raamatuid. Seal on ikka omaette teadus taga. Aga ma ei tea, kas ma võin sellest siin rääkida.
Kohvik: Võib küll, see jääb meie vahele.
Dr. Ilves (tõsinedes): Siis ma võin küll öelda, et meie puhul sellest abi polnud. Lingam meil tulemusi ei andnud. Nüüd on üks uus tehnika muidugi välja tulnud, võibolla kui oleks seda proovinud, siis oleks midagi välja tulnud. Aga meil, jah, oli kehvasti selle asjaga.
Kohvik: Oi, kui kahju. Kas teistel on siin midagi lisada. Dr. Vassiljev, teil on näpp püsti.
Dr. Vassiljev: Jah, ma siin kuulasin seda juttu ja võin ka öelda, et on patsiente, kelle puhul lingam ei tööta. Neil on tavaliselt juba tõsisemad probleemid, mis vajavad kirurgilist sekkumist. Me oleme pannud ka proteese neile, kellel on juba tõsised probleemid. Tahate, ma näitan, kuidas see käib.
Kohvik: Ei, seda pole vist vaja.
Dr. Vassiljev: No olgu. Aga saab igal juhul abi, kui vaja.
Kohvik: Aga kuidas on nooremate meestega, mida neile soovitada. Dr. Ilves.
Dr. Ilves: Mina oskan noortele küll soovitada, et rohkem värskes õhus viibida ja liikuda, see on kõige tähtsam. Harrastada spordialasid nagu vesivõimlemine ja uisutamine. Mina olen seda alati soovitanud.
Kohvik: Aga noored tahtsid lingami kohta teada.
Dr. Ilves: Lingamit ma ei oska noortele soovitada, ma ei tea, kuidas teistega.
Dr. Inno: Mina arvan, et noortele võiks soovitada mini-lingamit. Sellist kergemat varianti.
Kohvik: Nii, mis on mini-lingam?
Dr. Inno: See on selline lingam, kus puudet peaaegu ei ole, mõtte jõul. See on USA noorte hulgas praegu väga populaarne. Kõik on kontaktivaba. Virtuaalne. Pidi väga tõhus olema. Väga häid tulemusi andma.
Dr. Ilves: Mina pole sellest kuulnudki. Mismoodi mõtte nõul?
Dr. Inno (liigutab käsi üles-alla, ette ja taha): Näete, niimoodi.
Dr. Ilves: Issand, see on ju ...
Dr. Inno: Jah, on. Aga töötab väga hästi.
Kohvik: Aga teie, Dr. Vassiljev, on teil olnud noortega kokkupuuteid?
Dr. Vassiljev: Kokkupuuteid on, aga kahjuks mul pole head retsepti, mida soovitada. Minu enda kogemuse põhjal võin öelda, et alati aitavad kompressid ja mähised. Siin peab ka konkreetset inimest nägema. Et ma saaks oma käed ja riistad peale panna ja selle põhjal otsustada, et mis ja kuidas. Mulle viimasel ajal meeldib tärpentinisalv.
Dr. Inno (silmad tõusevad, prillid jäävad paigale): Tärpentinisalv?
Dr. Vassiljev: Jah, tärpentinisalv. Ma kannan ise alati purgikest kaasas. Näete, siin taskus ta mul on. (kougib väikse purgi püksi taskust välja) Näete. Pool purki on juba tühi. Eile oli veel täiesti täis. Ma kasutan seda viimasel ajal iga asja puhul ja aitab. Näiteks mälu läheb paremaks. Minu juures käis Tanel Padar, ta kurtis, et kõik luud ja liigesed valutavad ning öösel märgab voodit. Panin talle seda peale ja ta lahkus nagu teine inimene. Enam ta mu juurde tagasi ei tulnud. Ju siis aitas.
Dr. Ilves: Oih, kui vahva. Kust seda salvi saab?
Dr. Vassiljev: Mina sain Lasnamäe apteegist. Aga seda on mujal ka.
Dr. Ilves: Ma pean seda ka ostma, mul kogu aeg luud ja liigesed valutavad.
Dr. Vassiljev: Pole vaja osta, ma annan oma purgi proovida, mul on kodus veel.
Kohvik: Aga mis te vaktsineerimisest arvate, see on viimasel ajal olnud palav teema. Inimesed on segaduses.
Dr. Inno: Kindlasti tuleb kõiki vaktsineerida, mida rohkem seda parem. Meil on kabinetis sadat erinevat vaktsiini. Kõige vastu aitavad. Ilma vaktsiinideta elada - see on täiesti vastutustundetu. Mina pooldan kõigile vaktsiinipassi sisse seadmist, siis on kohe näha, kelle või millega tegu.
Dr. Vassiljev: Mina päris kõige vastu vaktsiine ei soovita. Aga kindlasti on nad vajalikud asjad. Mina ütleks nii, et tarvitagem mõõdukalt. Kolmest-neljast korrast aastas piisab.
Kohvik: Ja Dr. Ilves, teie olete kuidagi vaikseks jäänud.
Dr. Ilves: Mulle tuli meelde, et ma jätsin end millegi vastu vaktsineerimata, aga enam ei mäleta, mille vastu. Oli just keele peal, aga siis ununes ära. Aga üldiselt ma soovitan samuti vaktsiine, sest ilma nendeta ei ole tänapäeval enam võimalik. Lihtsalt nii on. Siin pole isegi midagi arutada. Pealegi, neid vaktsiine ju ei toodetaks, kui neid vaja poleks. Miks neid siis tehakse?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oi irwwwwwwwwwwww!:)

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kas leidub tyhja k6hu vastast vaktsiini ? Mulle paluks systida kainenemise vastast vaktsiini.
Kas leidub ka palgateenimise vastast vaktsiini ?