esmaspäev, 27. veebruar 2017

EL võtab eeskuju USAst: päris hirmutav

USA ajalooõpikutest sellist kaarti ei leia:


Te vist juba aimasite millele ma viitan. EL kopeerib kõiges USAd ja Eesti ajaloolastele on juba avaldatud survet, et jätta ajalooõpikutset välja eestlaste muistne vabadusvõitlus.

Ehk siis: üleilmselt käib suur põlisrahvaste hävitamine. Põhjust pole raske arvata. Kui näiteks selgub, et soomeugrilased asustasid kunagi poolt Euroopat. Milline häbi, eksole!

USAs suretatakse põlisrahvaid samuti vaikselt välja, nii nagu ka Euroopa Liidus. Sellest valjult ei räägita, aga eesmärk on ühtne Euroopa rahvas.

Kõik impeeriumid hävitavad väikerahvaid. NLiidus oli sama lugu, loodi ühtset nõukogude rahvast.

Sama asi käib ka väiksemal tasandil. Norras tegeldi aastaid saamide väljasuretamisega, lätlased suretasid välja liivlased ja Eestis suretatakse välja võrokesi ja setosid. Soome televisioonis on näiteks eraldi saamikeelne uudistesaade iga päev ja Lapimaale tehakse suuri riiklikke investeeringuid, Eestis ei tuleks võro- ja setokeelne igapäevane saade kõne allagi.

6 kommentaari:

LPR ütles ...

Loe Dakota access Pipeline ehk DAPL kohta. Trumbo just kiitis heaks selle plaani. Ühe korra võid arvata mida indiaanlased sellest arvavad. Googelda kui pole kuulnud. Vaata videosid kuidas politsei nendega käitub. Siis tule trumbist hõiskama. See siga on ise selles projektis investor. Sul kindlasti heameel. Nagu alati sinu bizzaro worldis.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Te siis n2itate millised on teie isandate plaanid ?

Anonüümne ütles ...

Oi kui kena kaart. Põhja-ameerika uus haldusjaotus, eks ole.

Margus Kiis ütles ...

Soomeugrilased täitsid enamuse praegusest Venemaast aga Euroopat siiski mitte.

LPR ütles ...

http://www.theroot.com/trail-of-tears-militarized-imperialist-forces-seize-st-1792705892

Inno ütles ...

Margus, kust sa seda tead. Näiteks Poolas on soomeugri nimekujuga kohanimesid. Kui praegused eurooplased rändasid valdavalt sisse Indiast, siis kes asustasid Euroopat? Lõuna pool elasid keldid, aga kes elasid põhja pool? Ma arvan, et nii Siberit kui poolt Euroopat asustasid soomeugrilased, kes liikusid sisserändajate eest järk-järgult põhja poole.