neljapäev, 9. veebruar 2017

Et mis mõttes ei tule müüri USA ja Mehhiko piirile. See müür on juba olemas ja seda on aastaid ehitatud!

Väljavõte National Geographic'u veebist.

Donald Trumpile heidetakse ette, et ta tahab USA ja Mehhiko piirile müüri ehitada. See näitab aga suurt asjatundmatust. See müür on tegelikult juba olemas. Nagu veendus National Geographicu fotograaf, on seda müüri juba päris palju. Tegelikult on seda müüri ehitatud juba 1100 kilomeetrit, lihtsalt sellest pole palju räägitud. Seda hakati ehitama juba president Obama ajal, ainult et Obama sellest ei pasundanud.

Ses mõttes on Trumpil absoluutselt õigus, et müür tuleb, sest seda juba ehitatakse. Müür on juba olemas! Lihtsalt seda on seni tehtud ameeriklaste raha eest ja Trump tahab, et osa sellest maksaks kinni mehhiklased. Lihtsad ameeriklased müüri eest enam maksta ei taha, aga poliitiline eliit ja ajakirjandus millegipärast tahab, et USA selle kõik kinni maksaks. Maksumaksja raha eest. Küllalt jabur olukord lihtsa ameeriklase seisukohast ja mina oleks ameeriklasena samuti pissed off sellise asja peale.

7 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Selles nali ongi, et müür on olemas aga lihtne valge mees seda ei tea.
Miks peaks Mehhiko müüri kinni maksma?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ei tea mismoodi see myyr meile korda l2heb ? Mulle l2heb korda myyrid facebookis. Kirjutasin kommentaari Simsoni seinal olevale postitusele ja nad peitsid selle teiste eest s.o. ainult mina n2en seda kommentaari oma kontolt. Vaatasin seda postitust teiselt kontolt ja sealt toda kommentaari pole n2ha. Siis tegin j2rgmise kommentaari mille alustasin kysimusega: Miks minu kommentaar on teiste eest peidus s.o. Miks ainult mina n2en oma kommentaari ? Miks tehakse selliseid trikke ?- Seda kommentaari saavad vaadata k6ik soovijad. Algul panevad mind piinlikku olukorda ja siis ma vastan sellele jaburusele ja siis j22n mina h2bisse- selliseid trikke kasutatakse mahategemiseks.

LPR ütles ...

Tasuta elekter on ikka veel elus! Kas sõidab juba Teslaga?

LPR ütles ...

Selle müüri maksavad kinni ameeriklased läbi 30% hinnatõusu kaupadele mis tulevad sama kõrgest tolli maksust mis hakkab Mehhiko kaupadele kehtima.

Inno ütles ...

Kui Mehhikost 10 miljonit töökohta tagasi tuua, siis maksavad mehhiklased.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Miks sildistad mind ?
Minu blogis on selgesti kirjas,et ma pean blogi vabatahtlikult ja ei teeni kasumit ega kuulsust.
Seal on kirjas ka kuidas saab elektrit tasuta ja miks see on oluline ettev6tjatele ja lihtrahvale.

LPR ütles ...

Sul oli vist majandusega mingi seos aga see võis kuulu jutt olla ...