reede, 3. veebruar 2017

Kätlin Maran on vist iluopil käinud...



Vaatasin just TV3e Seitsmeseid uudiseid ja seal näitas kaht enam-vähem samas vanuses naist. Kes on teineteisest siiski väga erinevad. Kui prokurör Saskia Kase puhul pole kahtlust, et tegemist on loomulikult ilusa naisega, siis Urmas Sõõrumaa elukaaslase Kätlin Marani puhul torkasid silma ebaloomulikult kõrged põsesarnad, kui herilasest nõelatud huuled ja liikumatu botoxi-laup. Lisaks see, et naine rääkis, nagu tal oleks kuum kartul suus. Tekkis küsimus, kas ta on käinud iluopil. Mida teie arvate? Ja kumb on ilusam - kas Saskia Kask või Kätlin Maran?

Üritasin saada kommentaari ka doktor Innolt, kuid doktor oli väga tusane, kui minust koridoris valge kitli hõlmade välkudes mööda tormas. „Mul on tänaseks vastuvõtt läbi!” kurjustas ta ning läinud oligi.

Ülemisel pildil Urmas „lingami massaaž” Sõõrumaa naine Kätlin Maran ja alumisel prokurör Saskia Kask, pildistatud teleekraanilt.

PS. Vasta ka küsitlustele!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Saskia Kask on 39 ja Kätlin Maran on 46-47- seega on ikka 10a nende vanusevahe- enam-vähem sarnane vanus?

Anonüümne ütles ...

asi on ka nende päevakavas, saskia teeb raudselt ületunde ja on koormatud raske tööga, kätlin aga veedab päevi spaades ja ilusalongides lõõgastudes.saskia oli kunagi kooli tv saatejuht

Irja ütles ...

Minu meelest näeb Saskia parem välja :). Jaa, ma mäletan seda Kooli TVd!

Frei ütles ...

Pilidel on nagu samad, aga erinevas vanuses naised?
Dr Inno tundub aga olevat muutunud õigeks ametnikuks? Kui veel pealiskaudsus kah lisanduks, oleks tüüpiline Joodijüri valmis.

Anonüümne ütles ...

Kui Saskia satuks mõne ilumaffia ogaralt agara juuksuri juurde, siis see mainiks talle kohe et "Teie laup on pinges!" ja suunaks ta hellalt kõrvalkabiini. Kuid loodetavasti pole proua nii naiivne et satuks sellise maffia köidikutesse, mille tulemuseks on liikumatu laup, pardihuuled ning kõrvuni kistud naeratus.