reede, 17. veebruar 2017

Keskerakondlased lubasid Võrus elu paremaks minemist



Keskerakonna Riigikogu fraktsiooni liikmed käivad praegu aktiivselt mööda Võrumaad ringi. Täna oli üks sats neist Võru Pensionäride Päevakeskuses. Täpsemalt siis Marika „Heimari õde” Tuus-Laul  ning äsja Riigikogu asendusliikmeteks saanud Helmut Hallemaa ja Marko Šorin (endine Sindi linnapea). Käisin vaatamas, mida rahvale räägitakse ja lubatakse.

Palju oli juttu sellest, mille poolest elu nüüd paremaks läheb. Tuusi sõnul tõusevad pensionid ja vähenevad ravijärjekorrad. Ravijärjekordade pikkuses olevat süüdi Reformierakond. Veel lubati tõsta tulumaksuvaba miinimumi, millest võitvat kõik, ja kehtestada pangamaks, et pangad ei saaks enam riigist maksuvabalt tulu välja viia. Selles, et pangad seda siiamaani teha on saanud, olevat süüdi Reformierakond ning me kõik oleme sellest tohutult raha kaotanud.

Küsimusele, kas nüüd kaotatakse siis e-valimised ära nagu Savisaare ajal lubati, vastas Tuus, et seda ei saa teha, sest IRL ja sotsid on vastu.

Publiku seas oli ka kaks värvikat Põliskeskerakondlast (valimisliit, mis loodud Savisaare toetuseks): Pommionuna kuulsaks saanud Jüri Luik ja Jüri Pallo, kelle Keskerakonna Võru piirkond hiljuti enda seast välja viskas. Pallole pandi süüks valmisliidu Põliskeskerakondlased asutamist koos Jüri Luigega.

Luik ütles, et uue valitsuse poliitika on talle juba praeguseks palju kahju tekitanud, ja küsis, miks pole hakatud pidurdama Eesti jaoks kahjulikke otsuseid nagu Rail Balticat. Tuus ja teised selgitasid, et nemad ei saa siin enam midagi pidurdada, sest kogu kahju on Reformierakonna poolt tekitatud ning nüüd ei ole muud võimalust kui sellega leppida.

Ühtekokku kestis Keskerakonna Riigikogu fraktsiooni väljasõit Võru pensionäride poole nii umbes tunnikese ja selle kestel esitati kolm küsimust, neist kaks Jüri Luige poolt. Ega rohkemaks aega antudki, sest külalised kiirustasid lahkuma.

Ülal räägib Riigikogu liige Marika Tuus-Laul Võru pensionäridele sellest, kuidas uus valitsus nende elu paremaks teeb (Tuusist vasakul Marko Šorin ja Helmut Hallemaa, paremal Keskerakonna Võru piirkonna juht Anneli Ott), all aga uurib Põliskeskerakondlaste üks juhtfiguure Jüri Luik, miks ei ole uus valitsus asunud pidurdama Eesti jaoks kahjulikke otsuseid. Tema kõrval vasakul istub Keskerakonnast Põliskeskerakondlaste asutamise pärast välja visatud Jüri Pallo.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere, mind huvitaks uus teema: Metsade kokkuostjad ja pakutavad hinnad. "Spetsialistid" helistavad mitu korda aastas ja otsivad inimesi, kellelt konkreetselt välja petta odava hinnaga maasid. Kellel on kogemusi selliste inimestega ja kas keegi on üldse midagi müünud?
Mul on üks emaili vahetus Eesti Metsameister OÜ metsandusnöunikuga. A la turusituatsioon on paratamatu. Pakkumine 1000 euri 1.25 ha metsamaa eest. Teine söltumatu "spetsialist" Saarte Metsamajanduse OÜ vaatas kinnistu üle ja pakub turu parimat hinda. Notari kulud vöetakse enda kanda kui vaid kiirelt müüd.
Selliste hindadega hakkaks ise maad kokku ostma.

Anonüümne ütles ...

näe kommi-pommi on jürka ka kohal, kas see polnud mingi imelik vennike?

Irja ütles ...

Jüri on lahe kuju, pole ta midagi imelik :).

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kas nad Tasuta transpordist ei teinudki juttu ?
Autobahnidel rekkad kimavad elektri mootorite j6ul,sarvedega yhendatud elektriliinidesse nagu trollibussid.
Tasuta transport on m6eldav taastuvenergia allikate arvelt Aga mitte maksude arvelt.
Elagu trollibussid maapiirkondade teedel !