neljapäev, 9. veebruar 2017

Kuidas ravida alkoholismi? Dr. Inno annab nõu Tuuli Roosmale.



Tuuli Roosma on hädas alkoholiga, kuna nii tema kui tema mees Arbo on alkohoolikud. Nad on kõvasti kärakat pannud, aga püüavad nüüd olla kained. Tuulit on viimasel ajal tabanud mitmed löögid. Lisaks alkoholile on ta hädas oma firma raamatupidajaga, kes vehkis sisse ligi 600 000 eurot. Küsisime kõigi haiguste spetsialistilt Dr. Innolt, mis ta arvab Tuuli probleemi kohta.

Dr. Inno (tõmbab kitlihõlmad koomale): Brr, nii külm on siin koridoris. Aga teeme ruttu, mul on lõikus pooleli. Mis teil soov oli? Ah et Tuuli. No ma tean Tuulit, miks ma siis ei tea. No Tuuli on alkašš, seda on kaugele näha. Mis me keerutame, eksole, ütleme otse välja. No vaadake, millised nad selle Arboga seal välja nägid, nendes seriaalides. Näod paiste joodud kõik, juuksed sorakil. Kohe näha, et panid kärakat. Ja vaesed lapsed, kes seda kõike peavad taluma. Loomulikult pole nemad ainsad, kärakat panevad pooled eestlased, nii et maa must. Kus muidu saab olla Eesti alkoholi tarbimises maailmas esirinnas. Võisteldakse Venemaa ja Valgevenega. Kui poes vaatan, mis kassaletile pannakse, siis on see põhiliselt viin ja õlu. Sekka siidrit, leiba, saia ja kohukesi või komme lastele. Ja ongi kõik. Ja nii iga päev. Kohutav, ma ütlen, kohtutav! Õudne! Pole ime, et lapsed on näljas, no ega kommi peal ju ära ei ela. Ma olen kuulnud, et lastele pakutakse ka juba kärakat, sest muud kodudes pole. Nädalavahetusel koolitoitu ei saa. See on košmaar. See on täielik košmaar. Vanasti sellist asja küll ei olnud. Kes kärakat panid, saadeti ravile ja meedikud tegid siin imesid. Jumal, Karl Vaino, Arnold Rüütel, kõik toodi tagasi. Rüütli õpetasime keppide abil kõndima ja ta kõnnib siiamaani. Tubli Saaremaa poiss. Temast oli kohe näha, et saab asja. Aga mis nüüd. Pole enam kellegi asi. Hirmus vaadata, kuidas inimesed end viinaklaasi uputavad. Noored inimesed. Hirmus. Pole ime, et lapsi ei sünni. See on muidugi hea, et Tuuli on aus ja räägib ausalt ära nagu asjad on. Aga aususest üksi on vähe abi. Sellest enam ei piisa. Kui mets põleb, pole abi sellest, kui karjume: põleb, põleb. Muidugi põleb, kõik näevad, et põleb! Midagi tuleb ette võtta. Peab tegutsema. Tuuli Roosmal on õigus: pereõed peaks ütlema alkoholi tarvitajatele, et nad surevad ära. See on sulatõsi! Nii ongi!

Aga muide, ma siin saladuskatte all, nii omavahel ütlen veel seda, et meie arstlik konsiilium läheb tõenäoliselt laiali. Sest Dr. Ilves, kes tähtsalt targutas ja õpetussõnu jagas, põrutas nüüd Balile, selle seksiguru juurde sinna või mis ta on. Ja Dr. Vassiljev, tema ka kaasas, ma kuulsin. Kujutate ette! Milline reetmine! Ta on oma telefoni ka välja lülitanud. See on veel suurem košmaar kui see Tuuli asi, ma ütlen. Ma vaatasin Dr. Ilvest Kanal 11 saates ja pidin toolilt pikali kukkuma - ta korjab seal toki otsas prügi. Nagu mõni prükakoll. Ma olen täiesti kindel, et see asi pole puhas ja selle taga on midagi muud. Ma loodan, et temaga on siiski kõik hästi, kuigi mulle ütles ta viimati, et viibib haiguslehel. Aga no kus? Tegelikult pani lihtsalt Eestist putku. Sellised need meedikud on. Mitte kõik pole kuld, mis hiilgab. Seetõttu on meie arstlik konsiilium nüüd lagunenud ja ma ootan ettepanekuid uute kandidaatide kohta. Soovijad võivad endast mulle märku anda.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Dr. Inno! Teie oma idioodiosakonna imetajaõe Irjaga näete samuti joodikud välja. Paistes nagu purjus põrsad. Miks te endast ei alusta?

Inno ütles ...

Dr. Inno: Tegeleme endaga igapäevaselt intensiivselt. Hästi on mõjunud kõiksugu mähised, kompressid ja võided, samuti hipoteraapia ja tšakrate tasakaalustamine.

Anonüümne ütles ...

Inno paneb väga hästi. Edu arvamuste/õpetuste jagamisel!
Idiootsus on hoopis Eestis kõik see, mis jääb väljaspoole blogi.

Anonüümne ütles ...

Üllatav, et Roosmal peale pidevat pummeldamist puudega lapsi ei ole veel sündinud. Harilikult ikka nii kipub minema, et kui lapsevanemad on narkarid või joodikud siis lapsed sünnivad defektsetena.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Super vastus,Sa oled parim 😊