teisipäev, 14. veebruar 2017

Mina versus Savisaar. Kohtuasi lükkus edasi



Kes täna Võru kohtumajja minu ja Tallinna Televisiooni vaidlust* kuulama plaanis minna, ärge minge! Võru kohtumajast helistati: Tallinna Televisiooni esindaja Ingrid Mauer jäi haigeks ja täna istungit ei toimu. Asi lükkub edasi.

Annan teada, kui asjas mingeid arenguid on. Kompromissi me veel saavutanud ei ole, kuigi oleme sel teemal rääkinud. Toomas Raag pakkus välja, et võiksin Tallinna Televisiooni saateid retsenseerida. No vaatame, mis sellest saab. Head paranemist proua Mauerile!

Ülemisel pildil mina läinud aasta veebruaris Lissabonis Tejo jõe kaldal jalutamas. Üks asi, mis mind Põhjamaa talve puhul häirib, on see, et siin on nii vähe valgust, kuigi täna paistab Võrus ilus päike. Tõsi, sellises riietuses nagu pildil ma välja minna ei saaks ;).

P.S. Tallinna Televisioon heidab mulle ette, et ma läinud aasta kevadel Tallinna Televisiooni vändatud seriaali „Savisaare protsess” prokuröri mängima ei tulnud.

1 kommentaar:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kohtuasju leiab alati mil on soovi...Kuulge,seoses sellega,et aina surutakse peale tulevast "Iseseisvusp2eva" kerkis kysimus:" Millisel aastal esimest korda moodustati riigieelarve ?