kolmapäev, 22. veebruar 2017

Muidugi peab Mailis „Valetaja” Reps tagasi astuma!



Reformierakond nõuab Mailis Repsi tagasiastumist, sest too valetas Vene kanalile Sputnik intervjuu andmise kohta. Reps valetas, et Sputniku ajakirjanik ei tutvustanud end talle, kuid nüüd on välja ilmunud video, kus on selgelt näha, kuidas ajakirjanik end Repsile tutvustab, öeldes selgelt, et on Sputnikust. Seega Reps valetas inimestele suu sisse.

Probleem ei ole selles, et ta Sputnikule intervjuu andis. Isegi kui ta teadis, et see on Sputnik. So what!  Probleem on selles, et ta selle kohta valetas. Valetas, et ei teadnud, et tegemist on Sputnikuga, kuigi ta seda täpselt teadis. Valetas ajakirjaniku peale, näidates sellega, et väänab fakte sama hästi või isegi osavamini kui vene propaganda.

Juhin tähelepanu, et Reps on HARIDUS- ja TEADUSMINISTER. Meil on niisiis haridus- ja teadusminister, kes valetab. Moonutab fakte lähtuvalt sellest, kuidas see temale endale kasulik on. Milline „eeskuju” kõikidele õpilastele!

Valega vahele jäänud minister peab lahkuma, sest teda ei ole enam võimalik tõsiselt võtta. Vahet pole, kas vabandas või mitte. Tegemist ei ole ju ometi mingi seakarjusega, kes valetas, et ei tea, kuidas sead paha peale pääsesid, vaid ministriga! Ratase Repsi õigustamist on samuti vastik vaadata ja see sunnib küsima, kas Ratas ise ei peaks koos Repsiga tagasi astuma. Valetajast ministrit õigustav peaminister on sama jäle kui valetanud minister.

Pildil haridus - ja teadusminister Mailis Reps, kujutis: Vabariigi Valitsuse kodulehekülg.

4 kommentaari:

LPR ütles ...

http://m.postimees.ee/section/127/4023719

Margus Kiis ütles ...

Väga lihtne on videos heliriba muuta ja seal sõnu välja vahetada.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Rase naine peab istuma kodus ja hoidma end stressi vabana.
Rasedad naised on ju tihtilugu ilma aruta,nad on siis samasugused millal neil on kuupuhastus p2evad. Parem kysigem temalt mitu tibu ta kavatseb ilmale tuua ? 20 ?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kallid Kohviku pidajad,olgem nyyd ausad endi suhtes,kas Te ise ei valeta endile ?
Te kumbki olete intelligentsed inimesed ja v2idetavalt olete h2das olme probleemidega.
Miks siis teie postitused on kollased ? Ei noh,myyma meid sunnitakse aga on ju teada,et parim viis kultuuride edendamiseks ja kasumi teenimiseks on yhistuline eluviis ja muidugist robotite ekspluateerimine inimeste asemel on absoluutne lahendus igale probleemile. Keda Te teenite ?