kolmapäev, 22. veebruar 2017

Pildikesi minu tudengipõlvest ;)



See Tartu Ülikooli ahistaja-professori juhtum tõi mulle meelde minu enda tudengiajad õigusteaduskonnas. Mõtlesin, et panen sellest ajast mõned pildid üles, kuni doktor Inno kommenteerib :).

Kes ei tea, siis õppisin aastatel 1995- 2000 Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas. Lõpetasin 2000. aastal ja läksin pärast seda kohe Tallnna prokuratuuri tööle.

Esimese boyfriend'i leidsin oma kursuselt, juba esimesel sügisel. Tema kolis minu korterisse (sellesse samasse majja Võru tänaval) elama ja meie kooselu kestis kaks aastat. Tema nimi las jääb saladuseks, olgu öeldud vaid nii palju, et tegu on minuvanuse juristiga :).

Okei, pildid! Ülal mina Keemia ringis loengut kuulamas.



Ohoo. See on enne pittu minekut! Kui ma ei eksi, siis tegu oli ühe minu peika sõbra sünnipäevaga :).



Veel üks peopilt ;).



Ega ma mingi rokitšikk ei ole, aga kuna mu peika oli Nirvana fänn, siis sai see pilt tehtud tema rõõmuks :). Püksid on mõistagi tema omad!!!



Eks vahepeal sai õpitud ka ;). Siin mina ja mu peika eksamiks valmistumas.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas selle eelviimase pildi peale Inno l2kski 6nge ? :))

Teie,
elektritsaabtasuta

Margus Kiis ütles ...

Ma lööks oma naise, vähemalt mõttes, maha, kui ta selliste piltidega välja ilmuks.

LPR ütles ...

Krt, sa olid ikka täitsa pandav tibi!

ann ütles ...

Lahe! Selline ehe noorus. Ka mul on tudengipilte üksjagu ja see taust seal - need tapeedid ja kõik, täielikku äratundmist tekitab :D

Öeldakse küll, et vanus on ainult number, aga kasvõi selliseid pilte vaadates saad aru, et ega ikka ei ole küll (mis ei tähenda, et edasine elu peaks kuidagi halb olema).

ann ütles ...

Ma lööks oma naise, vähemalt mõttes, maha, kui ta selliste piltidega välja ilmuks.
---

Miks? Sellise asja peale peaks just suunurgad isegi kõige hallimal päeval ülespoole tõusma, mitte kurjaks muutma.

Irja ütles ...

Aitäh :). Mul õnneks selline mees just ongi, kel selle peale suunurgad üles tõusevad :). Aga Margusel on muidugi õigus oma arvamusele.

Millal Sa muidu ülikoolis käisid ja mida õppisid, kui saladus pole, Ann?

ann ütles ...

EPMÜs agronoomiat, 1999 lõpetasin baka, 2001 magistriõppe

Irja ütles ...

Siis samal ajal mis mina :). Tartu oli sel ajal nii lahe koht :).

Margus Kiis ütles ...

OK, täpsustan, et mulle ei meeldiks, kui pildid on tõendid mu naise rõõmsast (seksi)elust oma eksiga. Retrospektiivne armukadedus, ei muud.

Irja ütles ...

Ma ei ütleks, et see seksielu rõõmus oli :). Me ei sobinud mingis mõttes ja seepärast läksime ka lahku.

Margus Kiis ütles ...

Piltidelt jääb küll teine mulje lihtsalt. :P
Või noh. Küljendasin-kujundasin just mälestustekogumiku "Ajapüüdja. Mälestusi Kokora mailt". Seal mitu peaaegu 100 aastat elanud vanamemme mäletab oma elu. Sellest kuidas igasugu küakutid lakas nende juures lakas ehal käisid, seda mäletavad detailideni (seksist otse küll ei räägi aga vihjavad küll), kõik nimed meeles ja seiklused ("Minu issa ajas Imarit jahipüssiga taga, ili hirmuss vihhane". . Ja esimest elukaaslase moodi noormiist meenutavad heldimusega ("aga tuu läss sõjaväkke ja tagasi siia tas enam es tulnu"). . Aga abielust krooniliselt umbes nii: "1946 abiellusin kolhoosi brigadir Elmariga. Olli asialik mees, ainult viina võts pallu. Sündis kaks latst, nad ammu laia ilma pääl. 1960 ostsime esimese teleka. 1980, olimpia aal Elmar suri. Sestpeale olen olnud üksi siin talus." 30 aastat abielu paari lausega.

Irja ütles ...

Nii armas :). Eks see tule vist sellest, et tol ajal mindi paari teistel põhjustel kui sobivuse pärast, Inno vanaema näiteks naideti mehele, kes maksis ära tema isa võlad. Noorusarmastused olid aga tõelised. Selle kogumiku vastu oleks aga huvi. Kui Sul valmis saab, siis võiks seda Kohvikus tutvustada.

Margus Kiis ütles ...

28. veebruar tuleb trükist.