teisipäev, 7. veebruar 2017

Savisaarel on lootust? Dr. Inno ja Dr. Vassiljev ühendavad jõud

Edgar Savisaare kohta öeldakse juba, et ta on täiesti kadunud mees. Et temast ei saa enam mingit asja. Ta on ise hakanud tõmblema ja kõiki kahtlustama, mistõttu kõik saadavad ta üksteise järel perse.  Tundub, et justkui kõik on kadunud.

Aga see pole nii. Nagu Kohvikule teada, on Savisaare nimel ühendanud jõud kaks silmapaistvat tohtrit, meditsiiniteaduste kandidaati, kõigi haiguste spetsialisti - Dr. Inno ja Dr. Vassiljev. Mõlemad on oma ala meistrid ja korüfeed, meditsiinitegelased suure algustähega. Pärisime Dr. Innolt aru, mis siis toimuma hakkab.

Dr. Inno (tõmbab kitli hõlmad koomale): Nii, jah, ma ütlen kohe ära, et mul on väga kiire. Üks nõupidamine on viimasel ajal teise otsa. Nii, te tundsite huvi Edgari kohta. Et mis temast saab. No mis tast saab. Mis tast ikka saab. Terveks saab. Meil on Dr. Vassiljeviga, kes on Edgariga pikemalt tegelenud, meil on temaga nüüd plaan. Telefoni otsas oli meil ka Dr. Põdder, panime pead kokku ja tegime nii-ütelda generaalplaani. Et kuidas ja mismoodi edasi minna.

Dr. Vassiljev on siin kahtlemata kogenum meedik, tema on asjaga kokku puutunud peaaegu igapäevaselt. Aga meil on plaanis nüüd asi tõsiselt ette võtta ja nuga ära teritada, nagu öeldakse ja sisse lüüa. Ega siin midagi enam jokutada pole. Me peame selle lõikuse ära tegema. Ja see on vajalik selleks, et ühendada külge tehnika viimane sõna, biooniline jalg, võibolla olete kuulnud. Selleks on nüüd raha kogutud, olen ise panustanud, Dr. Vassiljev pani oma osa ja Dr. Põdder. Ning Savisaare lähemad sõbrad ja sugulased, näiteks Sõõrukas ja Hans H., Skype'i poisid, Keskerakonnast panid Must, Rõivas, Ratas, Meikar, Reps ja Simson, sotsidest Ossinosvki ja Ligi. Kogudused annetasid, kõik panid vastavalt võimalustele, isegi Toomas Hendrik saatis Ameerikast dollareid, kujutate ette, ja kokku sai kenake summa, et selle eest nüüd muretseda see tehnika viimane sõna. Olete võibolla kuulnud, selline teadus-tehnilise revolutsiooni sünnitis, maksab küll palju, korraliku luksauto hinna, aga sellega on võimalik teha mitme meetriseid hüppeid. Me juba naljatame siin kolleegidega, näiteks Dr. Vassiljeviga, et nüüd saadame Edgari olümpiale. Ja ilma naljata, selline jalg, see asi seda kõike võimaldab.

Tegelikult oli meil see jalg juba ära tellitud, see oli juba peaaegu et olemas, aga siis võeti see raha ära ja tuli uuesti otsast koguma hakata. Aga nüüd on see uuesti olemas, kõik makstud ja saab jala otsa panna. Dr. Vassiljev pakkus juba välja mõtte, et ehk võtame ka teise jala maha ja paneme korraga kaks bioonilist, aga selle mõtte laitsid meil kolleegid maha, et vast on korraga liiga äkiline siis. Et ei saa enam pidama. Sest ühe bioonilise jalaga on võimalik kõndida kiirusega 70 km/h, nii nagu kunagi oli see Elektrooniku film, mäletate, tuli Kesketelevisooni pealt. No vot, Edgar on meil varsti samasugune Elektroonik. Kaks bioonilist jalga võimaldavad kiirust 140 km/h. Dr. Vassiljev ütles selle kohta maru vahvasti, et nagu elektrijänes, et Edgar on nagu elektrijänes, siis meie teised kolleegid-meedikud jälle vaatasime üksteisele otsa ja imestasime. Aga selline see meie Dr. Vassiljev on - ürgandekas meedik, doktor, teaduste kandidaat. Aga need tema naljad, ohhh!

Vot selline apdeit praegu Edgari teemal. Nii et lootust on. Lootust on. Ei tasu siin meelt heita. Meil on siin varuks mitmeid plaane ja uudiseid veel, Dr. Vassiljev tegeleb parasjagu siin veel ühe huvitava asjaga, millest saab juba edaspidi rääkida. Aga seniks kõike head ja päikest!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kui patsienti õnnestub hoida doktor ärma- Efka Ilvese eest, on veel lootust !