reede, 10. märts 2017

Aga kolm aastat tagasi oli Juulike selline :)



Leidsin sellise imearmsa pildi meie Juulikesest, mis tehtud täpselt kolm aastat tagasi ehk 2014. aasta 10. märtsil. Juulike on siin kaheaastane, umbes sama vana kui Roosi praegu :).

Praegu on ta niisama armas, ainult et oskab ka püsti tõusta ja toest kinni hoides paar sammukest teha :).

8 kommentaari:

ann ütles ...

Kuidas siis Juuli teraapia läheb?

Irja ütles ...

Täitsa hästi, iseseisvalt kõndima hakkamisega läheb veel natuke aega, aga seisab ta järjest kindlamini ja üritab ka sammukesi teha. Kuigi rohkem huvitav teda selle toe peale ronimine, mille najal ta kõndimist harjutab :).

ann ütles ...

Seda peale ronimist tegi minu tütar ka - on meil siin üks nn. lüpsipink ja ta ka ei suutnud vahel valida, kas kasutada seda toena või kõhuli peale ronimise objektina, proovis korraga mõlemat teha ja siis läks muidugi kõik värk sassi :)

Anonüümne ütles ...

Kas kogu Juulikese teraapia seisnebki tema kõndima õpetamises? Ja kui, siis kas seda kodus teha ei saaks, kui vastavad harjutused kord kätte vanematele näidatud ja juhendid antud?

Irja ütles ...

No vot, Juulikesel on sama :). Tuleb talle siis meelde tuletada, et sel võib teine eesmärk ka olla :). Õnneks on ta ise hästi entusiastlik ja õppimishimuline ning nõus uusi asju proovima. Näiteks meeldib talle väga mängida suure treeningpalliga - seda kätega patsutada ja ennast selle peal rullida.

Irja ütles ...

Muidugi saab ka kodus kõndima õppida ja see ongi normaalne, et trennis omandatud oskusi kodus korratakse :).

Irja ütles ...

Ahjaa, Ann, seda tahtsin veel mainida, et ma sain Juulikese treenerilt hea nipi - tuleb panna toe peale, temast veidi eemale mõni teda paeluv mänguasi, siis tal tekib huvi selle poole liikuda, mitte toe peale ronida :). Töötab!

Anonüümne ütles ...

Nunnu beebi :) Samas oli tänasest Kodutundest näha et pere kõik 3 erivajadusega last internaatõppel. Jälgin huviga kaua Teie vastu peate :) Kerge Teil kindlasti pole.