laupäev, 11. märts 2017

Keskerakond takistas tavakodanike pääsu Võru Kandlesse?

Jüri Luik pajatas Facebookis äsja naljakast juhtumist, mis temaga Võru Kandles aset leidis:

Lase Keskerakond võimule ja näiteks Võrus juhtub nii. Tahtsin täna minna kultuurimajja Kannel. Juba tänaval keeldus üks mees mind sisse laskmast, väites, et Keskerakonnal siin kinnine üritus. Kui küsisin, kas reserveeritud on kogu maja või ainult mõni ruum, vastust ei saanud. Kuna ta mingit dokumenti ei esitanud, mis kinnitaks tema turvafunktsiooni, viitasin oma suuremale kehakaalule, kui ta tavakodanikuna kavatseb minu tavakodaniku liikumisteed takistada. Seepeale jooksis vana majja ja naases teatega, tegelikult reserveeritud ainult üks saal ja teistes ruumides tohin olla. Kui kõrvale jätta minu isik, siis vähemalt tund aega oli ka teistele tavakodanikele suletud kaks näitusesaali ja muu kultuurimaja info, sest nn turva ei hallanud teemat.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

olge head uurige välja mis juhtus peeter tulvistega ja kes oli see endine riigikogu liige ja praegune teadur kes viru keskuses sodimas käis http://www.postimees.ee/4042629/viru-keskuses-soditi-aera-pronkssoduri-auvahtkonda-kujutavad-pressifotod

Anonüümne ütles ...

Jüri Luik oleks tulnud juba ammu Keskerakonnast välja visata (kui seda juba tehtud pole).
See mees keeras ju kõvasti sitta kokku.

Jüri ütles ...

Keskerakonnas on see paberimajandus ilmselt sama logisev, kui Tooboli ajal. Nimelt on seal palju surnud hingi. Võtame kas või hr Pallo. Igal pool kuulutati, et välja visatud, aga äriregistri järgi ikka liige. Enda kohta vaatan ka järele, millal jõuti Tooboli ajal vaikselt liikmeks teha, kui nüüd soovitatakse välja visata.

Irja ütles ...

Nii et Pallo siis ikka ei ole välja visatud? :D

Anonüümne ütles ...

Eestisse on nii vähe rahvast alles jäänud, et varsti tuleb igal hingel kolme eest seista.