neljapäev, 9. märts 2017

Kui kaugel on minu ja Tallinna TV kohtuasi



Eile oli siis minu ja Tallinna Televisiooni kohtuasjas (vaidlus 2000 euro üle) jälle istung ning ma pean tunnistama, et kui alguses suhtusin Tallinna Televisiooni üpris vaenulikult, siis nüüd on suhtumine soe. Võiks isegi öelda, et väga soe. Ajasime Tallinna Televisiooni esindajaga enne istungit kohtumaja koridoris sõbralikult juttu ning leidsime, et kompromiss oleks meile mõlemale kõige parem valik.

Praegu arutamegi selle üle, milline see kompromiss täpselt olema saab. Tallinna Televisiooni juht Toomas Raag pakkus mulle välja, et võiksin retsenseerida Tallinna TV saateid niiütelda tavalise televaataja seisukohalt ning see pakkumine tundub mulle huvitav ja intrigeeriv. Meedia keskpunkt meeldib mulle väga ja ma ausalt öeldes ei teagi, kuidas seda paremaks muuta (midagi vast ikka mõtleb välja), aga uudistesaate Täna ja ka teiste saadete osas oleks mul päris palju öelda.

Nii et lõpp hea, kõik hea! Ahjaa, Tallinna TVs jookseb nüüd üks igavesti vahva saade Põdra TV, mida  teevad soome ajakirjanikud Sami Lotila ja Risto Vuorinen. Nad käisid paar nädalat tagasi ka Võrus ja tegid siin intervjuu - kelle muu kui - Innoga! Innot saate Tallinna Televisiooni Põdra TVst näha juba 17. märtsil kell 21. 20!

Kõige paremad tülid ongi need, mis leppimisega lõppevad - saab natuke ragistatud, auru välja lastud, ja pärast on hea tunne :).

Pildil mina, tüdrukud ja Edgar suvel Hundisilmal.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sa said väikse kondi mida närida, kui kõht täis, siis liputa saba :)

Anonüümne ütles ...

Aga no näete siis, et TTV on igati sõbralik organisatsioon ja normaalsed inimesed. Ilma asjata laskusite kottimise tasemele. Juhtub, teine kord nii ei tee.

Irja ütles ...

Jah, arvamus neist on praegu väga hea. Näis, kas siis kokkulepe sünnib ka päriselt või mitte :). Ingrid Mauer oli igatahes kohtus väga sõbralik ja minu pakkumisega kord nädalas neile nädala saadete kohta retsensioon saata nõus. Nüüd siis ootan Toomas Raagilt vastukirja, et kompromiss 15. märtsiks sõlmitud saaks.

Anonüümne ütles ...

Põdra TVd on vaja. Et eestlasi peegeldada. Et siia tulevad vabatahtlikud Hollandist, Soomest ja Rootsist heategevustööd tegema.

Aga eile oli uudis, et Helsingist kaugemal on korterite üürid odavamad kui Tallinnas. Ja palgad palju kõrgemad? Vastust pole vaja. Niiet oodata on, et Eesti astub Soome koosseisu teisel moel.

a.

LPR ütles ...

See on vene hinge omapära - sõber olla, siis kakelda ja siis jälle uuesti sõber olla. Eestlane sedasi kahepaikne ikka ei saa. Kas on nii või on naa, aga sellist edasi tagasi huinjaatamist eestlase hing ei kannata.

Irja ütles ...

Üks mu esiisadest tuligi Venemaalt :)

Selles mõttes me ilmselt sobime Edgariga hästi.

LPR ütles ...

Enese pealt vaadates võin öelda, et mul ei ole ühtegi sõpra kellega ma olen kunagi tülis olnud. See oleks võimatu. Seega on mitmeid endisi sõpru nagu abikaasasidki. ;-) Viha ei pea, andestan aga ei unusta kunagi. See välistab ka samas ja igasuguse sopruse taastamise võimaluse.

Anonüümne ütles ...

Lotila on meelde jäänud oma halvustavate kirjutistega ja pidi pidevalt külastama ka Kalevi Spa-d. Mida ta sealt leidis, ma küll aru ei saa.
Mul endal oli ka võimalus külastada seda Kalevi Spa-d ja pean mainima, et sinna ma oma jalga enam kunagi tagasi ei tõsta. Üks nooruke juuksur pesi mu juukseid nii, et kogu selg oli märg. Massöör (keegi kogukas Jelena nimeline naine) masseeris külmal ja tuulisel talvepäeval külmas ruumis ja laes oli kogu ventilatsiooniava lahti keeratud. Ilma keha eelnevalt soojendamata laskis kohe oma tugevate liigutustega nagu traktor otse mööda selgroogu. Ime et selgroogu ära ei murdnud. Mu käsi, mis jäi talle ette, virutati jõhkralt eemale. Ütleksin et seal on vaatamata kallitele hindadele jube teenindus ja ei soovita kellelgi sinna minna. Aga Lotilale võibolla kõlbab.

Tuleb välja et teiste soomlaste kaebused on siiski õigustatud.
http://www.kemikaalicocktail.fi/2012/05/4857/

Margus Kiis ütles ...

Sel aastal lihtsalt rahaliselt parem seis neil lihtsalt. Pole seda "Savisaare protsessi", mis röövis väga suure osa, võimalik, et terve miljoni nende 4 millisest aastaeelarvest, mistõttu oli TTV rahaliselt väga raskes seisus 2016. Ja see "Protsess" maksis tõenäoliselt koha ka Lepale, kes oli selle tegemisega nõus.