teisipäev, 28. märts 2017

Ma ei teadnudki, et tantra-guru Katrin Silman on Kersti Krachti tütar

Jaya Shivani (Katrin) Silman. Kujutis: Facebook

Seoses Katrin Silmani lahutusega Urmasest on räägitud põhiliselt tantra-seksist, aga vähem sellest, et Katrin on Eesti ühe tuntuma ärinaise Kersti Krachti tütar. Kelle vastu Kersti on algatanud ridamisi kriminaalasju, mis tähendab, et Kersti tahab oma tütre vangi panna. Selle eest, et tütar asus pärast Kersti lahutust Argosest oma isa, või õigemini kasuisa poole.

Argos ja väike Katrin. Kujutis: Facebook

Väike Kati karuga. Kujutis: Facebook

Katrin on välimuse järgi selline tõmmu ja kuumavereline. Pärisisa on ilmselt armeenlane, või midagi säärast. Katrinil on ka päris suur nina nagu armeenlastel.

Mis aga Kerstisse puutub, siis meenutab ta minu eksi Ingrid Veidenbergi, kes on samamoodi lolliks läinud ja ihkab seda, et oma eksi, see on siis mind vangi panna. Jumala õnn, et ma pole saanud lastega suhelda, sest see oleks jube, kui lapsed näiteks hoiaks juhtumisi minu poole nagu on Argosel Katriniga ja siis algatas Ingrid ka laste suhtes kriminaalasjad, nagu Kersti praegu teeb Katriniga. Päris jube.

Aga nii Argosele kui Katrinile palju jõudu selle hirmsa fuuriaga toime tulemisel! Ma olen omal nahal kogenud, mida see tähendab ja ei soovi seda vaenlaselegi.

Aga siin on Katrin ja ema Kersti kõrvuti. Kersti on muidugi oma nägu ilulõikustega moondanud. Kujutised Facebookist.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuule Inno, võta palun need Ingridi pimestusprillid nüüd korraks eest ära ja vii end antud teemaga paremini kurssi, Katrin Silman pettis oma ema ja kasuisa ettevõtte katte all välismaa vanuritelt raha välja, igati õigustatud, et see petis on kriminaalasjad kraesse saanud.

Irja ütles ...

Palun täpsustage. Millal ja mis asjaoludel?

Inno ütles ...

Huvitav, et need asjad kohe siis välja tulid, kui Kersti Argosest lahutas ja Katrin isa poole hoidis. Argise vastu on ka terve rida krimasju algatatud. See võib olla muidugi kokkusattumus, aga raske uskuda.

Anonüümne ütles ...

Vaata seda Jayat youtube videos - seal pole tal mingit ilu.Tavaline Krõõt.