teisipäev, 28. märts 2017

Olen oma Androidi telefoniga väga rahul

Pildil Tele2-lt tasuta saadud Huawei CUN-L21 (Y5II).

Ma pean ütlema, et pärast iPhone 5S-i pesumasinasse sattumist, misjärel olin sunnitud kasutusele võtma Tele2 käest enne jõule kingiks saadud Huawei Y5II, olen selle tasuta saadud telefoniga väga rahul.

Esiteks ei jää ta oma omadustelt sugugi alla iPhone'ile. Aga on mõnes osas parem. Esiteks selle poolest, et kasutab maailma parimat telefoni opsüsteemi Android. Ja teiseks, et aku peab mitu korda kauem vastu.

iPhone'i puhul pidas aku vastu vaid ühe päeva. Huawei aku peab sellise keskmise kasutamise juures vastu 3 päeva ehk kolm korda rohkem. Ma ei tea, millest see tuleb, aga nii on. iPhone'i kõige nõrgem koht on aku. Nii nagu vanasti IBMi läpakatel, mille aku kustus ruttu ära.

Mis veel hea, selle telefoni lisad nagu ümbrised on maru odavad. Näiteks selline korralik ehitusmehe ümbris maksis vaid 2 eurot, samas kui iPhone'i vastavaid ümbriseid müüakse 20-30 euroga.

Ning mis veel hea, Huawei telefonile saab sisse panna teise sim-kaardi ning laiendada 8 GB mälu 10 eurot maksva microSD mälukaardi abil veel 32 GB võrra.

Androidi telefonidel on üks suur eelis - nimelt Androidile tehakse kõnede salvestuse äppe, mida iPhone'il pole.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Saite, saite tasuta :D päris naiivsed.

Inno ütles ...

Täiesti õige. Päris tasuta. Ja pakett on ka poole odavam kui oli samasugune Elisas. Ning isegi levi on üllatavalt OK.

Anonüümne ütles ...

aasta pärast on sootuks jutud teised, vaheta läpakas ka mingi teise PC-raua vastu välja...
saad linnapeaks, saad ka läpaka. I R W