pühapäev, 19. märts 2017

Soome president tunnistab, et Euroopa ajab Venemaaga asju salaja

Väljavõte eestinen.fi veebist.

Soome president Sauli Niinistö tunnistas intervjuus Rootsi ajalehele, et Euroopa riigid ajavad Venemaaga asju salaja, vahendab Soome info portaal eestinen.fi. Nõnda pareeris Niinistö väite, justkui Soome oleks Venemaaga suhetes liiga sõbralik. Lihtsalt teised teevad sama asja, aga salaja. Soomel pole põhjust midagi varjata.

See pole loomulikult mingi uudis. Iga mõtlev inimene on juba ammu aru saanud, et nn sanktsioonid on puhas bluff, pettus lihtsameelsete eestlaste lollitamiseks. Eestlased on oma suhted Venemaaga täiesti perse keeranud ja teised on sellest ainult võitnud.

Aga nagu öeldakse, loll saab kirikus ka peksa. Eestlaste kohta võiks öelda, et nad saavad peksa isegi turvakodus. Igast asendist kepitakse praegu eestlasi. Selja taga aga kiidetakse, sest nagu öeldakse, kiida lolli, loll hüppab.

Eesti on paarikümne aasta tagused ideaalid oma riigi ülesehitamisest täiesti minetanud. Igaüks vaatab, kust saab mida krabada ja siis välismaale pageda. Noored lahkuvad, sest Eestis pole midagi teha. Raul Rebasel on õigus, et Eesti on unistuste kriisis.

Kõige selle taustal käib eesti rahva süsteemne hävitamine, millist viimati nähti Põhjasõja ajal. Aga loodus tühja kohta ei salli. Ma olen täiesti kindel, et see pole juhuslik ja varsti hakatakse Eestis hoogsalt maavarasid kaevandama ja immigrante massiliselt sisse vedama. Ettevalmistused selleks juba käivad.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kita ulli, siis ull tege rohkemb.
Aga selles osas tuleb nõus olla, et ei meenu nagu ühtegi episoodi kus mulle oleks tundunud, et meie ladvik oleks suutnud meid mingist jamast ära päästa või mingeid paremaid tingimusi meile välja kaubelda või midagi analoogset. Käiakse ainult koogutamas ja nõus olemas igal pool. Ma hea meelega kuulaks kui keegi tõestaks, et mul ei ole õigus ja tegelikult on Eesti esindajad maailmas suurepärast tööd teinud. Kui ehk siis, Anne Sulling kes tegi jaapanlastega selle elektriautode diili - õhk autode vastu.

Inno ütles ...

Selle elektriautode diili maksid eestlased omast taskust kinni: https://innojairja.blogspot.com.ee/2013/03/kas-eestlased-maksid-saastekvootide.html. Pealegi on tegemist Eesti jaoks küllalt mõttetu tehnoloogiaga, sest Euroopa elektriautodele need Jaapani süsteemiga laadimisjaamad ei sobi.

LPR ütles ...

Venemaaga igav ei hakka.

http://www.nydailynews.com/news/national/fbi-wiretapped-russian-gambling-ring-headquarted-trump-tower-article-1.3004226