kolmapäev, 22. märts 2017

Tallinna Televisioonis hõõguvad pinged?

Lugesin tänasest Õhtulehest üllatusega, et Tallinna Televisioonis (TTV) tegeldakse nüüd ka loomapiinamisega. Nimelt olevat saates „Maagiline maailm” (täiesti kreisi saade, mida ma tookord isegi vaatama juhtusin) esinenud kana röökinud terve nädalavahetuse kastis enda väljaheidete sees ja oli nii suures näljas, et pidi oma väljaheiteid ka sööma. Oh appi, appi! Mis toimub seal?

Tuleb välja, et üks loomasõbrast töötaja (kelle nime artiklis ei nimetata), kes kanakese esmaspäeva õhtupoolikul avastas, tegi sellest Facebooki postituse, kus arvas, et sekkuma peaks loomakaitse. Kana omanik, kes on, nagu artiklist välja tuleb, TTV reporter Lauri Liikane, olevat toimetusest ära läinud ja kana sinna jätnud. Postituse teinud TTV töötaja ähvardas kana omanikku, et kui too kana koju ei vii, siis ta teeb tema kohta avalduse, aga too olevat jälle ilma kanata minema läinud. Paraku ei õnnestunud Õhtulehel kana pärast muretsenud inimest kätte saada, sest tema telefon oli välja lülitatud, ning ka postitus kanapiinamisest on tänaseks Facebookist eemaldatud.

Nii-nii-nii. Paistab, et Tallinna Televisioonis hõõguvad tõsised pinged, kui juba ühe kana pärast sedasi närvi minnakse. Kas keegi teab asja kohta midagi täpsemalt? Ja kes oli kolleegi peale kaevanud teletöötaja? Kahtlustan, et tegemist on naisterahvaga ;)

5 kommentaari:

olge ise ka tublid ütles ...

Vähemalt eile pärastlõunal oli selle teema tõstataja nimi Õhtulehe artiklis sees ja vastava otsinguga Google ka veel näitab seda:
Katrin Toome maagiline kana





Anonüümne ütles ...

Katrin Toome oli see murelik töötaja. Eestimaa Loomakaitse Liidu liige.

Anonüümne ütles ...

Ka "ühe kana pärast" peab reageerima. Kas ELL on siis sekkunud või peab sinna teatama?

a.

Irja ütles ...

Ma sain aru, et ei ole veel sekkunud.

Anonüümne ütles ...

Kana kaagutab ikka kui ta on muna munenud, linnavurled!
Kana on vait ja vaga ainult supi sees.
Jürgen Ligi räägib siis kui kana pissib.