teisipäev, 14. märts 2017

Väga sümpaatne Varro Vooglaid



Eilses Õhtulehes räägib Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks üks eestvedajatest, kuue lapse isa Varro Vooglaid oma tõekspidamisestest relvituks tegeva mõistmise ja aususega. Mulle väga meeldis ja mul on tõeliselt kahju, et Vooglaid poliitikasse ei lähe. Just temasuguseid mehi oleks poliitikasse vaja. Sirgjoonelisi, ausaid, oma tõekspidamistele truuks jäävaid.

Leian samuti, et see, et sa homoseksuaalseid suhteid heaks ei kiida, ei tähenda, et sa homosid kui inimesi vihkad. Inimestele peab jääma õigus öelda, et neile homoseksuaalsed suhted ei meeldi ning et nad on homode abiellumise ja lapsendamise vastu. Minul isiklikult on mitu homoseksuaalset sõpra, kuid ma olen homode adopteerimisõiguse vastu. Ma leian, et lapsele peab jääma õigus vastassoost vanematele, et tal kujuneks välja terviklik maailmapilt. Isegi kui lapse ema või isa ei ela temaga koos, teab ta ometigi, et tema ema või isa on kusagil olemas, ning tal on võimalik temaga suhelda, kui ta seda soovib. Kui lapsel aga teisest soost vanemat ei olegi ja isa asendab lesbisuhte tugevam ja ema homosuhte nõrgem pool, siis on minu meelest lapselt midagi väga olulist ära võetud.

Pildil eilne Õhtuleht, mida „luges” koos minuga ka Roosi :).

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tark inimene ei lähegi poliitikasse. Milleks laskuda limukate tasemele?

Anonüümne ütles ...

Egas ometi ka teil ei ole kitsad rinnad? Vabandust--kiitsarinnalised.
Tuleb olla laia rinnaga, siis lased nagu traktor teistest üle.

Anonüümne ütles ...

Mida muud Varro teeb kui mitte poliitikat?

Anonüümne ütles ...

Idioot! Varro ei tee mingit poliitikat, ta on ideedeinimene.

Triin ütles ...

Miks ei võiks homod abielluda? Mul küll selle vastu midagi pole. Ja paljudel homodel ongi lapsed nii, et lapse bioloogiline vanem (ema või isa) on ka lapse jaoks olemas.

Irja ütles ...

Ma ei ole samuti homode abiellumise vastu, lihtsalt adopteerimise õiguse vastu olen. Sellise olukorra vastu, kus kaks homo adopteerivad neile võõra lapse. Kui homol oma bioloogiline laps on, siis ma ei näe probleemi.