kolmapäev, 26. aprill 2017

26. aprill. Appi, püksid kukuvad jalast ära!



Kõik kirjutavad oma kaalust ja kus siis minagi pääsen. Täna oli selline asi, et kui poodi läksin, siis tundsin, kuidas püksid libisevad puusade pealt alla. Ohoh. Varem olid need püksid mul ilusti puusade ümber, isegi kergelt pitsitasid. Minu kõige suuremad teksapüksid. Aga nüüd kukuvad jalast ära.

Eile proovisin endale ka kõiki oma teksaseid jalga. Ja tulemuseks oli see, et kui kuu aega tagasi mahtus mulle neist - kümnest paarist Levis'e pükstest - jalga ainult üks, siis nüüd juba neli. Täpselt nagu Portugalis. Portugalis oli sedasi, et kui sinna jõudsime, siis mahtusid mulle kaasa võetud neljast paarist jalga ainult kaks, aga pärast seda, kui olime Innoga oma esimesed kaheksakilomeetrised jalutuskäigud ära teinud, siis kõik neli. Nii jäi kuni reisi lõpuni. Reisi alguses ostsin poest riideid suuruses L, reisi lõpul suuruses M. Siis tulime Eestisse ja kolm paari teksapükse jäid mulle pisitasa kitsaks. Lõpuks mahtusid ainult need kõige suuremad.

Nüüd ma kaheksakilomeetrisi jalutuskäike ei tee, nii et liigses liigutamises ei saa mind süüdistada. Ilm on veel nii sitt, et pikemaid jalutuskäike ei kannata ette võtta. Külm hakkab, eriti sel külmaallergiat põdeval pereliikmel. Küll olen ma menüüst jätnud välja sellised teraviljad nagu nisu, rukki, odra, kaera, riisi ja tatra. Ainult maisi söön. Vahel tahab inimene ju moosi süüa ja siis on hea mõni maisigalet võtta. Soolalõhet on samuti hea maisigaletiga süüa, eriti kui sinna pool sidrunit peale pigistada. Samuti ei ole ma söönud gluteeniga ega gluteenita leiba.

Nii et kas olen kaalust alla võtnud? Ja kui palju? Ei tea, sest Inno tellitud kaalu patareid ei ole veel kohale jõudnud.

Ülal pildil olevad teksad lähevad mulle jälle jalga nagu valatud.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas pilt on Tamula ääres tehtud?

Inno ütles ...

See on Tejo-Tamula. :)

Anonüümne ütles ...

Tore! Meile meeldibki püksatu Irja palju rohkem.

Ella Jakobson ütles ...

Tatar ei ole teravili.

Irja ütles ...

Ohoo, mis tatar siis on?

Anonüümne ütles ...

Teadmiseks: Pähklimaitseliste viljadega tatar on tegelikult rohttaim, mille viljaks on pähkel.

Irja ütles ...

Lahe! Siis ma saaksin tatart süüa, kui see mulle maitseks. Kahjuks mulle tatar ei maitse.