laupäev, 8. aprill 2017

Eestlased said omale iseseisvuse ju ka läbi terrori!

Väljavõte Delfi veebist.

Päris huvitav, kuidas peaminister Jüri Ratas rääkis täna Peterburis, et eestlased olid suisa inglikesed, kui 100 aastat tagasi omale meeleavaldusega autonoomiat taotlesid.

Tegelikkuses, nagu kõik teavad, olid eestlased samasugused terroristid kui täna on isis-e vennad. Lenin oli samuti terrorist, kes lasi tappa tsaari perekonna, kaasa arvatud väiksed lapsed. Täna oleks Smolnõisse saadetud sellise asja peale joonelt 59 Tomahawk raketti, aga tol ajal selliseid rakette polnud. Mistõttu jäi Lenin ellu ja eestlased said omale iseseisvuse läbi selle terroristiga sõlmitud leppe. Mis oli Vene riigi seisukohalt õigustühine. Eestlased olid lihtlabased terroristid, kes mängisid kokku tsaari perekonna hävitajatega. Eestlased andsid neile terroristidele veel välja need tsaarile lojaalsed sõdurid, kes olid aidanud Eestist punaseid välja ajada. Täielik reetmine ka veel! Sellest millegipärast eriti ei räägita.

Tegelt on ajaloost päris palju õppida. Eelkõige seda, et ilma terrorita ei saavuta väike tegija maailmas midagi. Eesti sai omale iseseisvuse läbi räige terrori. Kui vaenlane peaks Eestisse sisse tungima, tuleb selle vastu hakata samuti terroriga. Mida räigemalt, seda parem. Muu kahjuks ei aita. Seda peaks kõik eestlased ajaloost hästi teadma.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Missa räuskad? Verd! Terrorit! Ise oled esimene, kes ohu tekkides plagama paneb koos oma eide ja pudinatega. Roosad kohvridki permanentselt pakitud.

Inno ütles ...

Terrori eest peabki plagama panema. Ainult loll jääb ootama, et ta õhku lastakse.

Anonüümne ütles ...

Lenin polnud terrorist, vaid ekstremist ja kommunist (kõlab nagu luuletus).

Aga hästi, et Ratas kahe riigi omavahelistes suhetes natuke pingeid maha tõmbab.

Anonüümne ütles ...

jah hetkeolukorda arvestades on küll lihtsalt suurepärane, et reformierakonna ülburitest lahti saime.

Triin ütles ...

Ääremärkus: tsaariperekonnas ei olnud 1917a väikseid lapsi.