reede, 7. aprill 2017

Jälle väga hea Meedia Keskpunkt!



Kui Põdra TV nüüd ära lõpetatakse, siis jääb mulle vähemasti üks saade, mida ma Tallinna Televisioonist vaatan. Selle nädala Meedia Keskpunkt oli jälle väga hea. Lausa lust on vaadata, kordagi ei hakka igav. Midagi ei ole teha, teist sellist saadet ei ole üheski teises telekanalis ja ma olen Tallinna Televisiooni kinnipanekule vastu, kui see tähendab, et Meedis Keskpunkt ära kaob.

Heimarile, Urmile ja Mardile ei saa ette heita ka seda, et nad oleks Keski valitsusse saades tooni muutnud või kuidagi igavamaks muutunud. Ei, saade on sama hea kui varem. Kui mitte parem :).

Pildil saatejuhid kolmapäevases saates.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ühinen I&I kohviku avamusega.
Peameedia arvamussaated on samas igavad ja ettearvatavalt exhibitsionistlikud.

Anonüümne ütles ...

Kui tallinlased soovivad selle armetu telekanali sulgemist, pole teil, mitte ühtegi maksu (peale pisukese käibemaksu) maksvatel võrukatel küll midagi kobiseda.

Inno ütles ...

Tegelikult on küll kobiseda, sest Tallinnas käib aastas ligi 5 miljonit turisti, kes enda arvates külastavad seeläbi kogu Eestit ja kelle jäetud raha ja maksud kuuluvad kogu eesti rahvale. Tallinn pole ainult tallinlaste oma, see kuulub Eestile. Tallinnas käiakse valdavalt maailmas kõige paremini säilinud vanalinna pärast ja selle kuulumise eest eestlastele võitlesid kunagi ka võrukad, kaasa arvatud minu esivanemad Võru- ja Pärnumaal.

olge ise ka tublid ütles ...

Olen tallinlane ja ei soovi TTV sulgemist, soovin pigem ETV sulgemist, kui nende kahe vahel peaks valima. Tegelikult soovin aga ETV+ sulgemist, mille eelarve on samas suurusjärgus TTV omaga, aga mille vaadatavus on umbes viis korda väiksem. Ning ühtlasi soovin, et ETV muutuks neutraalsemaks ja värskemaks, hetkel on ETV kordi hullem propagandakanal kui TTV. Samal arvamusel on paljud.

Anonüümne ütles ...

ETV, ETV2 ja ETV+ asemel tuleks teha üks ETV, kus siis ka muukeelesed saated. Praegu on tehtud 3 sisutut telekanalit, mille vahel on jaotatud ära mõned üksikud saated, aga maksumaksja raha kulub hirmsat moodi. Võiks teha ühe telekanali, aga korraliku. ETV esindagu peavoolumeediat oma plusside ja miinustega, TTV alternatiivmeediat ja siis kõik ülejäänud näidaku oma seriaale ja kollaseid uudiseid edasi, kui vaatajaid leidub.