neljapäev, 6. aprill 2017

Tagasiside Maria Kaljuste kohta



Tuli selline huvitav tagasiside EKREst välja visatud Maria Kaljuste kohta. Panen selle siia üles, sest mina näiteks ei teadnud, et Kaljuste oli enne Reformierakonnas.

Mina kirjutasin: „Aga nüüd kisub seal EKREs kuidagi väga isa-poja pereettevõtteks ja kõik teised pidagu mokk maas. Ei meeldi mulle selline asi ja eriti ei meeldi mulle seal see, et kriitikute suid on hakatud sulgema. Selline vastik nõukavärk.”

Olge ise ka tublid kirjutas: „Sellist vastikut nõukavärki” tahtis EKRE-sse tuua revolutsionäär ja egomaniakk Maria Kaljuste, endine reformikas (ja vist enne seda veel ka respublikaan ehk siis tõeline tuulelipp). See, et EKRE on mingi kahemehefirma, on täielik nonsenss. Isa ja poeg Helmed sisuliselt kahekesi puhusid elu sisse sellele surnud erakonnale ja on teinud sellest tänaseks kõige tegusama ja üksmeelsema erakonna. Kõige kiiremini kasvava erakonna. Üksnes eelmisel aastal liitus EKRE-ga rohkem uusi liikmeid kui on näiteks Vabaerakonna kogu liikmete arv. Helmete ainus puudus on see, et nad on ehk pisut liiga heausklikud osade selliste Maria-suguste tuulenuusutajate suhtes. Ja ega ju ei tea ette, et pealtnäha selline toimekas ja hea jutuga inimene võib olla tegelikkuses meeletu intrigant ja patoloogiline valetaja. Maria kasutas lihtsalt ära EKRE järsku populaarsuse tõusu, liitudes nendega vahetult pärast riigikogu valimisi. Tegelikult teda eriti ei huvitanudki EKRE väärtused ja rahvuslik poliitika, sest ta tegi mitmeid üsna imelikke ja erakonda kahjustavaid käike ja mida edasi, seda jõulisemalt püüdis oma tahtmisi läbi suruda ja isegi teatud laadi paleepööret erakonnas korraldada. Kui see ei õnnestunud, siis hakkas meedia kaudu alusetult Helmeid mustama, et nemad tema nõudmisi ei kuulanud.

Mida teised arvavad?

Pildil Maria Kaljuste, kujutis Facebookist.

11 kommentaari:

olge ise ka tublid ütles ...

Uusi asjaolusid nn Mariagate'is

Anonüümne ütles ...

Maria Kaljuste on muuseas üks Fortress Europe juhatuse liikmetest.
Ju siis tehti Helmele kusagil loožis või klubis selgeks, et selline tuleb erakonnast välja visata?

Ja kui mõni üritab hakata väitma nagu oleks ekre populaarne rahvaerakond, siis suur enamus ekre liikmetest on seal rahvaliidu ajast ja juba aastaid väga passiivsed. Loomulikult on praegune ekre perekond helme taskuerakond. vana helme kõigest kaks aastat tagasi enne valimisi uhkustas, kuidas ta juhiks valitsust nagu zeus olümpost.
http://poliitika.postimees.ee/3066641/helme-juhiksin-valitsust-nagu-zeus-olumpost
peale kõige muu toetab ekre elusõnalasi jm usufanaatikuid. no milleks??? iial ei vali selliseid.

Anonüümne ütles ...

Valige Helme jah presidendiks - saate tema lossi elu lõpuni ülal pidada ...
See oleks suurem käkk maksumaksjale kui Ärma.

olge ise ka tublid ütles ...

Palun kas keegi selgitaks, mis asi see Fortress Europe üldse on? Netist ei leia sisuliselt mingit infot. Üksnes Wikipedia kirjutab, et tegu on mingi natside propagandaterminiga:

Fortress Europe (German: Festung Europa) was a military propaganda term used by both sides of the Second World War which referred to the areas of Continental Europe occupied by Nazi Germany, as opposed to the United Kingdom across the Channel.

Neil pole isegi mingit oma kodulehte? Täiesti olematu ja vaid Eestis Maria enda poolt üleshaibitud asi. Asi, mille kaudu ta sai oma ego toita ja end mingi suure tegijana promoda. Et näete, olen selles Euroopa organisatsioonis üks juhte ja ma pean ka EKRE-s saama üheks juhiks!

Ja mis loožist sa 14:03 kirjutanu sonid? Mis taskuerakonnast? Vastupidi, EKRE on sisuliselt kõige demokraatlikum erakond Eestis. Taskuerakonnaks võib pidada vähem või rohkem kõiki teisi erakondi peale EKRE. Kõigis neis on ka väiksemad või suuremad pinged, kõigis neis käib suur käärimine. Kui EKRE oleks mingi taskuerakond, siis millest tuleb see, et sellega liitus eelmisel aastal mitu korda rohkem uusi liikmeid kui kõigi teiste erakondade peale kokku?

"juhiks valitsust nagu zeus olümpost" - Aga kuidas teisiti see võimalik olekski? Äkki annad seletust? Kas nii nagu Taavi Rõivas või nii nagu Jüri Ratas? Mõlemad on poliitbroileritest tankistid, kes ei saa(nud) üldse aru, kuhu nad sattunud on. Ülimalt lakeilikud ja põhimõttelagedad politikaanid, kes teevad ülialandlikult kõik, mis Euroopast ette kirjutatakse. Nüüd toome võrdluseks Viktor Orbani, kes juhib ka valitsust nagu Zeus Olümposelt ja teeb seda väga edukalt, multikultide kiun on muusika kõigi mõtlevate ja maailma laiemalt nägevate, oma riigi käekäigu ja tuleviku eest muretsevate, mitte-ajupestud inimeste kõrvadele :)

"peale kõige muu toetab ekre elusõnalasi jm usufanaatikuid" - see on jälle üks ülevõimendatud asi. Muuseas, usufanaatikuid leidub ka teistes erakondades, nt sots Toomas Jürgenstein. Rääkimata mistahes muudest fanaatikutest. Erinevus on vaid selles, et usufanaatikud (kui nad pole islamistid) üldjuhul ei taha normaalselt toimivat ühiskonda pea peale pöörata, küll aga tahavad seda teha vasakäärmuslikud sallivus- ja homofanaatikud ning rahvuslust hävitavad globalistid. Tegelikult on EKRE see, kes Eesti parteidest hetkel ainsana seisab selle eest, et meil/Euroopas säiliks erinevus, säiliksid rahvusriigid. Seda aga lõhuvad kõik need, kes karjuvad "Erinevus rikastab".

Kõik EKRE-ga seotud väikseimadki skandaalikesed võimendatakse mitmekordselt üle, sest EKRE on ainus tõsisem jõud, kes sellele kõikvõimalikule ühiskonna väärastamisele on otsustanud väga kindlalt vastu astuda. EKRE liidrid on selles osas väga kindlameelsed, ei lase end provotseerida Maria Kaljuste sugustel provokaatoritel.

Anonüümne ütles ...

Maria on konfliktne inimene, vast mitte paha, aga vastuoluline.
Kui vaatate, mida saarlased temast arvavad, siis näete, et vastalisi tal jätkub kodusaarelgi küllaga, mõni ime, kui erakonnas vastuollu läks.
Tegus naine, aga keerulise karakteriga ja ei võta kuulda mõistlikku juttu.

Anonüümne ütles ...

Maria on konfliktne inimene, vast mitte paha, aga vastuoluline.
Kui vaatate, mida saarlased temast arvavad, siis näete, et vastalisi tal jätkub kodusaarelgi küllaga, mõni ime, kui erakonnas vastuollu läks.
Tegus naine, aga keerulise karakteriga ja ei võta kuulda mõistlikku juttu.

Anonüümne ütles ...

Fortress Europe'st ei kuule eriti sageli midagi, sest ilmselt keegi neid ei rahasta. Tundub, et see on varjusurmas aktivistide klubi. Lisaks on selle juhatuses üks tuntud intrigant Saksamaalt - Tatjana Festerling, kes suure riiuga lahkus AfD-st juba tükk aega tagasi, kuid siiski mustab fb-s ikka väsimatult oma endist erakonda. Pealegi ei toimi selline üksikisikute piiriülene koostöö, sest nad ei saa endale rahvamasside toetust. See, mida nad taotlevad, on siiski v6imalik vaid eri riikide rahvuskonservatiivsete erakondade koostöö kaudu. Visegradi riikide, Prantsusmaa rahvusrinde, AfD jt ühisrindele ei suuda Fortress Europe mingit konkurentsi pakkuda.

Anonüümne ütles ...

Ilmselt on tegemist inimesega EKRE lahmijate jõugust, kes siin Mariat mustab. Kõik saavad näha, kus Maria on olnud:

1. Eesti Konservatiivne Rahvaerakond 80040344 Registrisse kantud 20.03.2015 03.04.2017
2. Ühendus Vabariigi Eest - Res Publica 80131035 Kustutatud 21.03.2003 01.01.2005

Teiseks Reformierakonnas pole ta olnud, vaid kandideeris nende KOV nimekirjas ühel aastal. Üksmeelsus EKRE-s on müüt. Maria oli üks pühendunumaid tegelasi EKRE-s.

Anonüümne ütles ...

Kes sellise mustava loo kokku klopsis?

Unknown ütles ...

Väike korrektuur: Kaljuste ei ole olnud Reformierakonna liige, vaid lihtsalt kandideeris nende nimekirjas. See on üsna lihtsalt kontroliitav fakt.
Ja Fortress Europei kohta leiab materjale piisavalt, kui on viitsimist ingliskeelseid viiteid lugeda.

Anonüümne ütles ...

Ääretult ropu suuga ja kirjapildiga Maria Kaljuste on tüüpiline hull-psühhopaat. Maria Kaljuste on pahatahtlik, kahetsustundeta eneseimetleja. Hull, kes sõimab, valetab ja karjub nagu metslane. Selline ei sobi kuskile! Maria Kaljuste peaks sundravile saatma hullarisse!