kolmapäev, 24. mai 2017

Aga mis te siis arvasite?!

Väljavõte Delfi veebist.

Nüüd on suur üllatus, kui minister Mihhail Korb ütles, et ta on NATO vastu. Kuulge, nii arvab ju valdav enamus nn venekeelsest elanikkonnast Eestis, ükskõik mida nad parasjagu ei räägiks. Sest nii see on! Kõik, kes väidavad muud, lihtsalt valetavad.

Valetamine on aga poliitikas tavaline. Poliitika ongi valetamise kunst, kes rohkem valetab, see on edukas. Mitu aastakümmet on eestlastele valetatud, et Eesti riik on loodud eesti rahva heaks. Nalja teete?! Valitsus, Riigikogu, president, erakonnad - kõik lasevad laias kaares Põhiseaduse peale. Eesti Vabariik on hävitanud eesti rahvast kiiremini kui ükskõik milline varasem režiim. Isegi Stalin ei saanud selle vastu. Miks? Sest Eesti riik on loodud üksikutele oligarhidele rikastumiseks. Nii nagu ka Ukraina jms endise NLiidu riigid ja riigikesed. Venemaa pole parem, seal ka rahvaarv väheneb ja oligarhid muudkui rikastuvad. Rahvas on lihtsalt rikastumise tööriist. Nii on kahjuks.

Viimasel ajal, mis naljakas, on hakatud Eestis isegi venelasi rohkem poputama kui eestlasi - Ida-Virumaale pumbatakse miljoneid, samas Kagu-Eestisse mitte midagi. Venelasi imporditakse massiliselt Venemaalt, neid võetakse ministriteks, tehakse neile raadioid ja televisioone. Kulutatakse selleks miljoneid eurosid. Samal ajal eesti rahvas kidub ja hääbub.

Soome ja teised Põhjamaad, nende kohta võib öelda, et nad on rahva jaoks, aga sealgi tegeletakse viimasel ajal rohkem immigrantide poputamisega.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

uus staar om sündinud, huvitav kas iga kuradi tropp saab lennart meri konverentsile vabatahtlikuks minna , mitte mingit tausta kontrolli pole, ja veel presidendiga poseerida http://www.ohtuleht.ee/806730/purgi-hanna-vagiteod-jatkuvad-neiu-on-varemgi-tooandja-tagant-varastanud