laupäev, 27. mai 2017

Eesti peaministriks on saanud järjekordne möku

Mömm-mömm-mömm, väljavõte Delfi veebist.

Eesti vajaks praegusel stagnatsiooniperioodil säravat ja karismaatilist liidrit, kes innustaks ja inspireeriks rahvast, aga miskipärast on Eesti juhiks pandud järjekordne möku. Taavi Rõivas II, ainult ilma värviliste sokkide ja puust käekellata.

Miks see nii on? Aga seepärast, et tõelised liidrid on kas Eestist lahkunud, end parandamatult haigeks töötanud või neid lihtsalt ei lasta võimule ja nõnda täidavad nende kohta endised plakatikleepijad ja vihmavarjuhoidjad, kelle ainus oskus on kuuletuda vastuvaidlematult korraldustele. Ratas on  üks neist järjekordsetest vihmavarjuhoidjatest-boroditšitest, kellesuguseid Edgar Savisaar oli nõus valmis vorpima mitu tükki aastas. Ratas on muidu igapidi tore mees, aga panna selline tegelane riiki juhtima - brrrrrr.......

Ma ei teagi enam praeguses olukorras, kas nutta või naerda. Asi on väga hull, aga ma ei näe ka mingit võimalust, et ta võiks paraneda. Lihtsalt eeldused selleks puuduvad. Praegu loodavad paljud, et uus raudtee nagu messias Eesti sitast välja aitab, aga ma kardan, et ka see ei aita. Pigem võtab Eesti omale ühe järjekordse koorma kaela. Eesti probleem pole raudtee puudumises, vaid paljudes muudes asjades.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma sinu asemel muretseks pigem, kuidas oma rusikad sitasest p.rsest kätte saada. Kâsi lâheb sul Soome eitede tagant kasimiseks ikka vaja.

Anonüümne ütles ...

aga poliitiliste broilerite põlvkond ongi ainult mökud. mehi sellistest enam ei ole.