neljapäev, 25. mai 2017

Eesti poliitikud - rumalad ja ahned valitsejad

Ma vaatan neid Keskerakonna tegelasi ja pean ausalt ütlema, et täpselt samasugused ahned ja rumalad valitsejad nagu olid Reformierakonna omad.

See, mis eristabki Lääne poliitikuid Eesti ja teiste endiste NLiidu riikide omadest on, et Läänes on poliitikud rahva teenrid, kes tegutsevad rahva huvides. Poliitikasse minnakse selleks, et midagi rahva heaks ära teha. Et rahva elatustase tõuseks. Eestis ja mujal endises NLiidus on poliitikud valdavas enamuses valitsejad, kes on poliitikasse läinud selleks, et oma haiglast võimujanu rahuldada ja rikastuda. NLiidus oli poliitikutel vähemalt ahnuse piirang peal, nad ei saanud oma võimu kasutada rikastumiseks, aga pärast NLiidu lagunemist võeti see piirang maha ning nüüd saavad poliitikud oma võimu kasutades ohjeldamatult vara kokku ahnitseda.

Ma ei kujutagi ette, mis seda mõtteviisi muuta aitaks, see istub inimestes sügavalt sees. Rahvast on ainult kahju, sest rahva peale ei mõtle Eestis ega mujal endises NLiidus mitte keegi. Mitte keegi. See on peamine põhjus, miks elatustase ei tõuse, miks Eestis on sündivus madal ja miks eestlased oma kodumaalt lahkuvad ning Eesti venestub kiiremini kui nõukogude ajal.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Läänes on poliitikud rahva teenrid, kes tegutsevad rahva huvides. Poliitikasse minnakse selleks, et midagi rahva heaks ära teha. Et rahva elatustase tõuseks."

Kes nüüd naiivne on?

Anonüümne ütles ...

Ah et mis seda rumalat ja ahnet mõtteviisi muuta aitaks? Efektiivsed ja jõulised meetmed muidugimõista, ilmselt peaaegu stalinlikud.

Näiteks toorel jõul on üks tugev pluss - sellest saavad eranditult kõik mölakad ühtemoodi aru.

Inno ütles ...

No aga kuidas Soomes kerkivad väiksemates linnades üle maa uued elurajoonid, aga Eestis mitte midagi, kuigi Eestis on inimeste elutingimused palju kehvemad.

Anonüümne ütles ...

Räägi, kunas sina või Irja maksuraha viimati ühiskonda panustas. Null. Parasiidid vaid ootavad käsi pikalt ees. Teie perekond on jälk ja vastik ning koormaks maksumaksjatele. Hakake viimaks astuma ja leidke omale riik, kus teiesuguseid puuke nuumatakse. Eesti ei vaja teid!

Inno ütles ...

Ma tean seda ise ka, kullake!

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja on lumehelbekesed.

Anonüümne ütles ...

Läänest põhiline saast tulebki.